Local

Caravana „Patrioți în Europa” a ajuns la Iași. Candidații AUR la europarlamentare susțin o conferință de presă – GALERIE FOTO/VIDEO, UPDATE

Publicat: 12 nov. 2023
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Caravana Patrioți în Europa a ajuns la Iași. Candidații AUR la europarlamentare susțin o conferință de presă - GALERIE FOTOVIDEO UPDATE
Caravana „Patrioti în Europa" a ajuns la Iași. Candidații AUR la europarlamentare susțin o conferință de presă

Caravana „Patrioți în Europa” a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) se va afla în data de 12 noiembrie în județul Iași. Candidații AUR pentru Parlamentul European vor fi prezenți în Iași și Pașcani.

UPDATE: Candidații la europarlamentare, membri și simpatizanți AUR vor poni spre Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

În Iași, Caravana „Patrioți în Europa” se va afla în Piața Unirii, în fața hotelului Traian, iar în Pașcani, aceasta va poposi în fața Primăriei.

Corneliu Ciucanu

„Ne întâlnim astăzi cu prilejul venirii în urbea noastră, a caravanei „Patrioți în Europa”. AUR a prezentat înainte lista candidaților noștri pentru Parlamentul european”, a transmis Corneliu Ciucanu.

Vasile Pușcasu

Motivul întâlnirii este de a vă prezenta înca o dată candidații noștri la europarlamentare. Echipa care a fost trimisă de celelalte partide nu au avut în calcul interesul românilor. Au avut în calcul doar interesul personal. Așa se explică faptul că nici la aceasta oră, România nu a întrat în Schengen. Trebuie să avem o echipă pregătită și profesionistă pe care o avem noi, partidul AUR”, a declarat Vasile Pușcasu.

Cristina Emanuela Dascălu

„Acum ori niciodată uniți-vă în simțiri, căci caravana noastră aduce mai aproape pe patriotii voștri. Astăzi, mai mult ca oricând, vorbim de o responsabilitate. Aceea de a fi demni în Europa. De prea mult timp am fost conduși prin politica capului plecat. A sosit timpul să avem aceleași beneficii și drepturi ca alte națiuni. Noi vom avea o politică externă activă, orientată către interesele națiunii noastre. Nu putem face asta decât cu români patrioți. Noi, cei 42 de candidați la alegerile europarlamentare din iunie 2024 va chemăm acum la mobilizare generală și la construirea unui viitor mai bun pentru noi toți si pentru România. Doar împreună vom reuși, vom reconstrui România de care să fiți mândri. România nu a avut granița la Prut!!”, transmite Cristina Emanuela Dascălu, candidat la alegerile europarlamentare.

Silviu Gurlui

„Dragi prieteni, suntem onorați să ne prezentăm echipa celor mai buni care va reprezenta România în Parlamentul European. O echipă de oameni profesioniști, profesori universitari, doctori care au un renume în țară și peste hotare. Eu sunt prof. universitar aici în Iasi și reprezint România într-un program spațial. De departe, observăm la nivel național, local, probleme care ne dor. Vedem în Iasi o poluare mai mare decât în țară. Suntem într-un centru cultural, suntem în capitala Moldovei. Probabil la nivel local, această bogăție și resursă umană și materială ar trebui altfel eficientizată. Venim cu proiecte noi, credibile care vor ridica Iașul. Pentru a folosi eficient resursa umană. Vorbim de trafic greu? Avem o soluție, un metrou. Vă invitam pe 9 iunie sa ne fiți aproape”, declară Silviu Gurlui, candidat AUR la alegerile europarlamentare.

Raisa Enachi

„AUR își asumă cu demnitate și respect pentru a duce cei 4 piloni de aur și a Uniunii Europene. Românii noștri și cei din diaspora trebuie să fie tratati de UE si să fie pusi la masa negocierilor, nu în spate, ci la egalitate, cu drepturi depline. AUR este alianta de care românii au nevoie”, declară Raisa Enachi, deputat de Vaslui și candidat AUR la europarlamentare.

Comentarii
Adauga un comentariu