Cancan

Cântăreața care a dezvăluit că e virgină la 27 de ani: “Am avut curaj să împărtășesc asta”

Publicat: 20 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cântăreața care a dezvăluit că e virgină la 27 de ani Am avut curaj să împărtășesc asta
Ally Broke este cantareata care a dezvaluit ca e virgina la 27 de ani

Veste bombă în showbizul international. O cântăreață a dezvăluit că e virgină la 27 de ani. Mai mult decât atât, vedeta vrea să aștepte până la căsătorie. Secretul cântăreței a fost dezvăluit chiar de către ea în cartea sa autobiografică, Finding Harmony, ce urmează să fie lansată.

Ally Brooke, cântăreața care a dezvăluit că e virgină la 27 de ani

Ally Brooke, fostă membră a trupei Fifth Harmony, a dezvăluit recent că e virgină la vârstă de 27 de ani.

Brooke a dezvăluit detaliul despre virginitatea să în cartea să autobiografică, Finding Harmony, ce urmează să fie lansată, scrie Billboard.

“Am pus asta în cartea mea și am fost deschisă cu acest lucru. Am avut curaj să împărtășesc asta,” a declarat ea pentru Hollywood Rawof.

Virgină până la căsătorie

“Am fost foarte fericită să împărtășesc asta cu fanii și cititorii mei și să le arăt decizia pe care am luat-o și ei pot primi vestea cum vor ei s-o primească. Scopul acestei cărți a fost să îmi arăt inima cu adevărat,” a continuat ea.

Întrebată cum a gestionat acest detaliu în relațiile romantice de până acum, cântăreață a spus că “toată lumea a respectat asta, ceea ce e fantastic”.

Deși mulți oameni din viața lui Ally Brooke i-au respectat decizia de rămâne virgină până la căsătorie, ea a discutat și despre momentele în care oamenii puneau sub semnul întrebării decizia ei.

“Am avut momentele alea în care oamenii râdeau de mine sau mă luau la socoteală, gen “Mda, sigur”, dar eu am acest lucru în suflet și îmi cunoscut adevărul și asta contează.”

O cântăreață de la noi e virgina la o vârstă înaintată

Acum câțiva ani, o știre banala avea să facă înconjurul tarii. Totul s-a întâmplat în anul 2014, când cântăreaţa de muzică populară Elena Milea a dezvăluit că e virgină la o vârstă înaintată, ea având la acea vreme 60 de ani.

Invitată la emisiunea Click! de la Prima TV, artista a povestit că nu şi-a dorit să se căsătorească niciodată şi din acest motiv a ales să rămână virgină. Nu îi pare rău însă şi nici nu e curioasă cum ar fi fost.

„Nu cred că numai eu sunt, cred că mai sunt altele. Sunt aşa pentru că nu am vrut să mă căsătoresc.  Mi-a plăcut şi mie cineva, dar nu aşa. Dumnezeu cred că a vrut. Probabil a fost mai bine aşa. Nu îmi pare rău. Nu sunt curioasă să ştiu cum ar fi fost, aş fi făcut dacă eram. Când văd atâtea în lumea asta, îmi taie pofta de orice. Cred că ceva a fost în sufletul meu, dar nu ştiu. Nu m-a dezamăgit nimeni. Nu mi-a făcut nimeni rău, dar unele lucruri pot să te dezguste”, a spus Elena Milea, în platoul Click!.

Cu toate acestea, cântăreaţa a avut pretendenţi şi chiar numeroase cereri în căsătorie. Însă au venit la o vârstă când Elena Milea nu îşi dorea să se aşeze la casa ei. În plus, acum că a ajuns la vârsta de 60 de ani, nu mai vrea măritiş.

„Am avut iubiţi. Ne duceam la plimbare, la film, la spectacol, ne sărutam. Doar atât. Am şi altă gândire, acum e alt trai. Nu mi-am dorit copii. Când m-a sărutat primul băiat, tata a ieşit pe poartă şi m-a prins. Noi altfel am gândit, ne era şi ruşine. Au fost cereri în căsătorie, la 18, 19, 20 şi de ani. Nu îmi ardea de măritat. Pe măsură ce trec anii, eşti mai pretenţios. Acum e nu definitiv. Nu mai are rost acum. Eu sunt cu tabieturile mele, el cu ale lui. Om fi diferiţi”, a completat artista.

Adauga un comentariu