International

Captura uriașă a polițiștilor bulgari! Circa 100 kg de heroină cu destinația România

Publicat: 20 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Captura uriașă a polițiștilor bulgari Circa 100 kg de heroină cu destinația România

A fost declanșată o operațiune amplă împotriva traficanților de narcotice. În urma intervenției au fost confiscate aproximativ 100 kg de heroină. Drogurile aveau destinația – România.

Autoritățile bulgare au declanșat o operațiune amănunțită împotriva traficanților de droguri în mai multe localități din țara vecină. Aceștia au interceptat de asemenea și o mașină frigorifică. Conducătorul auto intenționa să treacă granița spre România. Poliția din Sofia menționează despre destinația narcoticelor că urmau să fie vândute unor țări din vestul Europei.

La Sofia, polițiștii din Directoratul pentru Combaterea Crimei Organizate au desfășurat mai multe percheziții în urma cărora 10 suspecți au fost puși sub arestare. Ministerul de Interne a susținut că bărbații reținuți fac parte dintr-o grupare cunoscută pentru vânzarea drogurilor în Sofia. Liderul organizației nu a fost găsit.

O altă operațiune s-a desfășurat în localitatea Ruse unde au fost descoperite circa 100 de kilograme de heroină. Narcoticele erau într-o mașină frigorifică înmatriculată în statul bulgar. Șoferul era un bărbat, de naționalitate bulgară și în vârstă de 56 de ani.

Captură a avut loc exact în punctul de frontieră de la Ruse înainte ca mașina să plece spre România. Puritatea heroinei este extrem de mare.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare de la 15 la 20 de ani și o amendă între 50.000 și 150.000 de euro.

Adauga un comentariu