Local

Caravana AUR a ajuns la Podu Iloaiei. De la primele ore zeci de persoane au venit pentru consultaţiile gratuite – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 02 aug. 2023
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Caravana AUR a ajuns la Podu Iloaiei. De la primele ore zeci de persoane au venit pentru consultaţiile gratuite - GALERIE FOTO VIDEO
Caravana medicală se află pentru 2 zile la Podu Iloaiei

Caravana medicală AUR a ajuns în Iași, iar pentru 2 zile se află la intrarea în Podu Iloaiei. Oamenii au venit în număr foarte mare pentru a beneficia de analize medicale gratuite.

Inițiativa celor de la AUR a fost aplaudată de toți cetățenii.

Având în vedere că analizele medicale sunt foarte scumpe pentru oamenii de rând, caravana medicală AUR a venit în ajutorul celor care au nevoie.

„Este foarte bine la Podu Iloaiei, avem deja circa 40 de persoane înscrise pe lista de așteptare, care aşteaptă să fie consultați la cabinetele noastre. Avem 5 cabinete: stomatologie, medicină internă, ecografie, analize medicale şi oftalmologie. Așteptăm toți ieșenii să vină să beneficieze de serviciile noastre medicale gratuite. Această campanie este foarte bine venită deoarece este o problemă financiară a românilor. Pe lângă asta oamenii se simt abandonați și a fost foarte benefic pentru ei că le-a sărit cineva în ajutor”, a declarat Cristina Butură, coordonatoarea activității medicale.

Caravana Medicală AUR, la Iași

Caravana Medicală AUR vine la Iași. În perioada 31 iulie – 5 august, ieșenii pot beneficia de servicii medicale gratuite.

„Caravana medicală termină de executat servicii pe raza județului Botoșani. Mâine seară (n.r. – sâmbătă, 29 iulie 2023), vor ajunge pe teritoriul județului Iași, îi vom primi cu mare drag, vor parca în comuna Roșcani, îi vom primi acolo și vom desfășura activitatea pe raza comunei Roșcani timp de două zile, respectiv 31 iulie și 1 august. Data de 2 august și 3 august, Caravana Medicală va sta, va campa și își va desfășura activitatea în orașul Podu Iloaiei, iar, în data de 4 august și 5 august, Caravana Medicală își va desfășura activitatea în comuna Ungheni.

Este o provocare pentru noi, a fost o implicare de mare anvergură, nu este simplu. În primul rând, nu este simplu pentru că avem piedici din partea conducătorilor noștri. Noi ne-am mobilizat, după cum se vede, cu toții, am desfășurat activități stradale, ne-am unit forțele și am reușit să facem un eveniment de așa anvergură. Niciun partid nu a mai făcut așa ceva. Noi am vrut să demonstrăm că banii care ne sunt alocați de la Guvern nu i-am utilizat”, a transmis Maria Vartolomei, membru AUR.

Medicii voluntari vor fi alături de oamenii care vor trece pragul Caravanei Medicale, o campanie marca AUR.

„Sunt medic voluntar în cadrul campaniei medicale care va fi în perioada 31 iulie – 5 august în Iași, este un proiect foarte bun, de la început am răspuns pozitiv acestui demers. Caravana Medicală AUR, într-adevăr, livrează fapte nu și vorbe.

Caravana s-a aflat în această săptămână în județul Suceava, ca și în celelalte zile, oamenii au stat la rând pentru a-și efectua un control gratuit al stării de sănătate, analize medicale, ecografii, investigații medicale. La fel ca și în județul Bacău, în Neamț, sute de oameni au venit la spitalul mobil AUR. În vreme ce PSD își patronează azilurile groazei, AUR a făcut această caravană care merge peste tot în țară și ajută pe cei vulnerabili.

Peste tot am văzut același lucru, oameni care au nevoie de ajutor, unii au venit cu probleme medicale grave, alții care au primit ajutorul medical de specialitate. Caravana va ajunge în toate colțurile țării, în fiecare săptămână în alt județ. Medicii care vom participa voluntar în cadrul campaniei, vom publica un raport de activitate, vom livra efectiv rezultatele pe care le-am avut.

Situația azilelor presupun că o știți, nu e un subiect nou, a izbucnit cumva într-un moment în care presupun că și Gabriela Firea trebuia cumva pusă la locul ei, implicându-se în mai multe activități, dar această problemă trebuie investigată foarte clar, instituțiile statului trebuie să intervină, trebuie să se ia măsuri, deoarece nu este doar o poveste, problemele sunt de mult acolo, bătrânii au fost chinuiți”, a transmis prof. lect. univ. med. primar Mihaela Mitrea.

Comentarii
  • baaababaaaaa nu d aia merge tara prost ca nu va da aur analize gratis;
    asa v a dat si viliescu si d aia acu votati tot cu amatorii si inapoiatii aur

  • A fost cineva? Eu cu sanatatea sunt bine, dar m-ar interesa daca dau si ceva faina,ulei sau vreo caldare. Mi-ar prinde bine..

  • S-a beshit mireasa !!! Si-a luat teapa cu Constanta. La Grajduri am inteles ca poti naste in ciubar, in lichid probiotic (mai smecher ca amnioticul). Bate la ochiul maro nasterea in cada. La nastere te asista direct D-na doctor Stanescu Franta..o somitate a medicinii obstetriciene.

  • Prosteală pe față, cu așa caravană prostești analfabeții, bețivanii, cocalarii și săracii Moldovei să voteze AUR. Ăia își beau banii la cârciumă și apoi merg la analize gratuite la caravană. Tipic moldovenește.

Adauga un comentariu