Local

Caravană mobilă de vaccinare anti-Covid-19 în Alexandru cel Bun din Iaşi

Publicat: 28 iun. 2021
Echipele medicale vor fi pregătite cu toate explicațiile pentru persoanele care au nelămuriri cu privire la vaccinuri și vor fi gata să imunizeze persoanele care doresc să minimalizeze riscul unei infecții COVID-19

Miercuri, 30 iunie 2021, inițiem o acțiune suplimentară pentru a susține campania de vaccinare împotriva COVID-19. În intervalul orar 17.oo – 20.oo, o caravană mobilă de vaccinare se va afla în Piața Voievozilor din Cartierul Alexandru cel Bun (Municipiul Iași).

Echipele medicale vor fi pregătite cu toate explicațiile pentru persoanele care au nelămuriri cu privire la vaccinuri și vor fi gata să imunizeze persoanele care doresc să minimalizeze riscul unei infecții COVID-19 sau care vor să plece cu mai puține griji în vacanță.

Caravana mobilă din Piața Voievozilor va utiliza serul Johnson & Johnson care presupune o singură doză (cei care se vor vaccina, nu vor trebui să se prezinte la rapel, așa cum este cazul celorlalte seruri care se folosesc în România).

Nu este nevoie de programare, vaccinarea se face pe loc și aveți nevoie doar de cartea de identitate sau de pașaport.

„Nu trebuie să ne oprim la jumătatea drumului dacă vrem să învingem definitiv în lupta cu acest virus. Vaccinarea este un act benevol și gratuit. Dacă ne vaccinăm cât mai mulți, vom reveni repede la o viață normală”, a transmis Marian Grigoraș, prefectul județului Iași.

Adauga un comentariu