Sport

Care e cel mai bun fotbalist din Liga 1? Răspunsul neașteptat dat de Jonathan Rodriguez

Publicat: 06 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care e cel mai bun fotbalist din Liga 1 Răspunsul neașteptat dat de Jonathan Rodriguez

Jonathan Yoni Emanuel Rodriguez (29 de ani), căpitanul celor de la FC Botoșani, ia în calcul o despărțire de gruparea moldoveană la finalul sezonului, dar nu în orice condiții.
Argentinianul, care a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, a surprins când a spus care este, în opinia sa, cel mai bun fotbalist din Liga I.

Jucătorul a impresionat și la antrenamente

Rodriguez, care a impresionat și la antrenamente, a rămas impresionat de Dan Nistor, mijlocașul celor de la Craiova, cel care a bifat recent prima sa dublă în tricoul oltenilor.

„Pentru mine, cel mai bun jucător din Liga 1 este Dan Nistor. Este un fotbalist foarte bun, care-mi place foarte mult”, a spus Rodriguez, într-un filmuleț postat pe Fotbal de poveste.

Mijlocașul central al celor de la Botoșani a povestit și cum se relaxează în micuțul oraș din Moldova.

„Viața mea în România e acasă, cu soția. Mergem zilnic la plimbare timp de 30 de minute, maximum o oră, după care merg la antrenament. Cât despre mâncare, îmi plac foarte mult sarmalele”, a mai spus Rodriguez.

Evoluțiile lui Rodriguez de când a ajuns la Botoșani n-au rămas fără comentarii. Gigi Becali l-a vrut la FCSB, oferte care l-au onorat pe jucător.

„În vară, nu știu unde mă voi duce. Rămân la Botoșani, dar dacă va veni o ofertă bună pentru mine și pentru club, cu siguranță voi pleca”, a mai spus Rodriguez

Adauga un comentariu