National

Care este boala de care suferă Gheorghe Dincă

Publicat: 17 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care este boala de care suferă Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă este anxios şi are probleme cu memoria. Din această cauză, este sub tratament antidepresiv! Psihiatrul de la Jilava ar fi fost convins de Gheorghe Dincă de faptul că perioada petrecută în arest l-a afectat profund.

În urma unor controale amănunţite, s-a constatat faptul că Gheorghe Dincă suferă de depresie. Această boală s-ar fi declanşat în arest. Astfel, psihiatrul spitalului a hotărât că este cel mai bine ca Gheorghe Dincă să fie pus sub tratament medicamentos, conform aceleaşi surse.

Nu de puţine dăţi au apărut în presă informaţii care spuneau că Gheorghe Dincă e la un pas să cedeze în arest. Se plânge deseori de ceilalţi deţinuţi, care îl fac să se simtă josnic. S-a lăsat cu ameninţări şi înjurături!

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, spun surse din cadrul anchetei.

De altfel, „monstrul din Caracal” a cerut recent şi un preot! Din spatele gratiilor, vrea să dea de înţeles tuturor că singura lui alinare este… credinţa.

Adauga un comentariu