Magazin

Care este cu adevărat fișa postului pentru un model de videochat?

Publicat: 18 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care este cu adevărat fișa postului pentru un model de videochat
model de videochat

Un domeniu pe cât de controversat pentru opinia publică, pe atât de profitabil pentru cei care au înțeles ce înseamnă cu adevărat, videochatul continuă să se dezvolte și să ofere joburi pe piața muncii din România. Din ce în ce mai multe tinere care își doresc independență financiară și venituri cu mult peste media salariilor din țara noastră, se îndreaptă către această carieră.

Videochatul este însă încă un subiect tabu pentru România și de cele mai multe ori este descris ca tot ceea nu înseamnă, decât ceea ce este el cu adevărat: un domeniu care oferă servicii de chat și discuții exclusiv online, între femei și bărbați, pe o piață globală.

SAVAGE Studio consideră că această imagine negativă creată în jurul domeniului a pornit și de la faptul că jucătorii din industrie nu au oferit de-a lungul timpului explicații riguroase în ceea ce privește cu adevărat această meserie de model online și ce presupune ea mai exact.

SAVAGE Studio îți explică care este fișa postului pentru un model online

Cu atâtea informații contradictorii și cu povești care plasează videochatul într-o zonă imorală sau ilegală, lucruri total false, SAVAGE Studio consideră că informarea este singura cale de a reda cu adevărat ce înseamnă activitatea într-un studio de videochat.

În primul rând un studio de videochat este o companie ca oricare altă, are personalitate juridică, este plătitoare de taxe și impozite și lucrează cu contracte de muncă perfect legale.

Principala activitate dintr-un studio de acest gen este reprezentată de desfășurarea de discuții exclusiv online, prin intermediul unei camere video, deci este exclusă orice interacțiune de ordin fizic, între femei și bărbați din toată lumea. Pe lângă modelele online, sunt angajate diverse alte categorii socio-profesionale, de la specialiști în IT, până la oameni de HR, comunicare și contabilitate.

Unul din punctele în jurul cărora se nasc cele mai multe dintre ideile preconcepute despre domeniu, gravitează în jurul activității desfășurate de către modelele online. Deși într-adevăr, videochatul este încadrat în segementul de adult enterteiment, acest lucru nu are nicio legătură cu ceea ce crede lumea și anume, faptul că modelele sunt obligate să apară nud în fața camerei.

Iată, de fapt, ce presupune meseria de model online care lucrează într-un studio de videochatprofesionist, așa cum este SAVAGE Studio:

Candidata ideală are următoarele calități și abilități:

– are foarte bune abilități de comunicare și cunoaște limba engleză la nivel conversațional bun

– este serioasă, ambițioasă, inteligentă și perseverentă

– este empatică, are răbdare, ascultă interlocutorul și participă activ la discuție

– este optimistă, transmite o energie bună și are zâmbetul pe buze

model de videochat

Ce presupune jobul în sine:

– desfășurarea de discuții exclusiv online prin intermediul unei camere web, pe anumite site-uri specializate, total securizate, cu bărbați din toată lumea

– topicul și tonul discuțiilor purtate sunt decise de model și are oricând posibilitatea de a stopa o conversație dacă aceasta trece de limitele impuse de ea

– bărbații care folosesc aceste servicii caută de regulă partenere de conversație cu care impărtășesc aspecte din viața lor, așadar modelul online devine confidenta virtuală a acestora

– modelele online au în spate o echipă întreagă de profesioniști care le susține activitatea: de la tehnicieni IT care se asigură că toate echipamentele funcționează perfect, până la traineri care le ajută și le îndrumă în carieră

– câștigurile cresc proporțional cu timpul petrecut pe site. Așadar cu cât discută mai mult cu un admirator online, cu atât suma de bani finală va fi mai mare.

Pentru a se întâmpla acest lucru însă, modelele trebuie să fie tot timpul vesele și optimiste și să poarte discuții cât mai interesante și inteligente.

– frumusețea este importantă, însă nu este totul. Machiajul și outfiturile interesante sunt apreciate, însă tonul și inteligența discuției sunt cele care prelungesc timpul de conversație și cele care atrag de fapt admiratorii online.

– programul de lucru este flexibil, însă pentru a atinge acele câștiguri de mii de dolari vehiculate în piață, este recomandat ca timpul petrecut la job să fie de 8 ore.

Dacă îți dorești și tu o carieră în acest domeniu care îți garantează că cele mai multe dintre visurile tale financiare vor deveni realitate dacă la rândul tău ești serioasă, este foarte important însă să alegi să lucrezi cu un studio de videochat profesionist ca SAVAGE Studio.

Asta pentru că în primul rând ai garanția că este legal 100%, că ai o echipă tehnică și de traineri care te va susține pe tot parcursul jobului și că vei avea un contract legal care te va asigura că remunerațiile promise vor fi virate la timp în cont.

SAVAGE Studio nu promite doar povești legate de mașini luxoase, vacanțe exotice și genți de branduri renumite, ci se asigură că împreună le veți obține. Consideră modelele online ca partenere de afaceri și astfel pe lângă faptul că oferă seriozitate și calitate, le și cere în schimb.

Poți afla totul despre cum funcționează domeniul și mai ales dacă ți se potrivește, completând un simplu formular online de angajare și stabilind o întâlnire cu specialiștii de la SAVAGE Studio.

Articol realizat cu sprijinul Oblyo Digital Agency

 

 

 

 

 

Adauga un comentariu