Cancan ultimă oră

Care este numele real al Ginei Pistol? Nimeni nu bănuia ce scrie în buletinul ei, de fapt: „Nici mama nu mai știe”

Publicat: 04 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care este numele real al Ginei Pistol Nimeni nu bănuia ce scrie în buletinul ei de fapt Nici mama nu mai știe
Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România

Gina Pistol se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Pe lângă telespectatorii care o urmăresc mereu cu sufletul la gură la fiecare apariție de-a sa, partenera de viață a lui Smiley a reușit să adune o comunitate generoasă de fani și în mediul online, acolo unde este foarte activă și păstrează mereu legătura cu internauții, povestindu-le acestora aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

Ei bine, deși are foarte mulți fani, niciunul dintre admiratorii vedetei nu știe cum o cheamă, de fapt, pe Gina Pistol și care este numele ei real din buletin, însă de curând, blondina a dezvăluit, fără ocolișuri.

Gina Pistol vrea să-și schimbe numele din toate actele

Gina Pistol este prezentă pe sticlă de ani buni și de-a lungul carierei sale a atras de partea sa multe persoane care o admiră și o apreciază pentru ceea ce face. Ei bine, cu toate acestea, admiratorii săi nu știu cum o cheamă, de fapt, pe partenera de viață a lui Smiley.

Cunoscută drept Gina Pistol în showbiz-ul românesc, blondina a dezvăluit de curând, în cadrul unei emisiuni la radio, că numele său din buletin este Georgeta și chiar se gândește serios să-și schimbe toate actele, pentru a avea numele ”de scenă” peste tot.

”Eu rezonez cu Gina. Dar aș vrea să îmi pun Gina în toate actele. Nu mi-a zis nimeni Georgeta, nici nu cred că știu oamenii că mă cheamă Georgeta, nici mama nu mai știe că mă cheamă Georgeta. Nici eu. Și uit! Eu rezonez, a fost dorința mamei mele, Gina”, a spus Gina Pistol.

Problema cu care s-a confruntat Gina Pistol la începutul sarcinii

Gina Pistol și Smiley sunt părinții mândri a unei fetiței, Josephine pe numele ei. De curând, blondina a făcut o serie de declarații dureroase, povestind momentele prin care a trecut la începutul sarcinii. Vedeta a dezvăluit că o lună întreaga a stat la pat, fără a avea voie să facă efort, dat fiind faptul că în orice moment ar fi putut pierde sarcina.

„În condițiile în care eu eram într-o perioadă extrem de grea. O lună de zile am stat la pat, riscam să pierd sarcina și cum să ne anunțăm părinții când nu știam pe ce drum suntem. (…) Ținând cont că medicii mi-au zis că am 0,01 șanse sa rămân gravidă. Știința se bătea cap în cap cu… Nici când eram însărcinată nu mi venea sa cred ca sunt. (…) O lună întreagă am stat doar în pat. Aveam voie să mă ridic din pat doar ca să mă duc la baie. Nici o sticlă cu apă nu aveam voie să ridic. Mă mai ridicam și ca să mă rog, iar asta m-a ajutat mult” ,  a spus Gina Pistol.

Adauga un comentariu