Cancan

Care este semnul unic al Theodor. Nu am mai văzut niciun om să aibă așa ceva

Publicat: 20 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Theodor Marcu, puștiul-minune care a reușit să-l impresioneze pe Andi Moisescu și a primit cel de-al treilea Golden Buzz de la Românii au talent are o explicație sinceră pentru inteligența ieșită din comun pe care o deține. Micuțul de numai 6 ani nu se consideră un copil oarecare și are tot dreptul să creadă acest lucru, mai ales ținând cont de faptul că alți copii de vârsta lui sunt preocupați de cu totul alte lucruri banale.

Dacă pentru unii copii vârsta de 6 ani reprezintă vârsta la care joaca ar trebui să fie pusă pe primul loc, acest lucru nu se aplică și în cazul lui Theodor Marcu. Micuțul de la Românii au talent a reușit să-l impresioneze pe Andi Moisescu și este considerat un adevărat geniu. De ce? Pentru că, în timp ce recită versuri, Theodor este capabil să socotească în gând și să dea rezultatul corect.

Care este, însă, explicația? Ei bine, puștiul minune susține că nu s-a născut ca un copil obișnuit și deține un semn distinctiv care ar explica toată inteligența pe care o deține, la o vârstă atât de fragedă. Mai exact, micuțul are 2 vârtejuri pe cap, chiar unul lângă altul.

„Eu sunt din București, adică din Capitală. Am 6 ani și 7 luni. Știu să număr de la 1 până la 10, în spaniolă. Sunt un copil special, pentru că m-am născut cu un semn în cap. Fac de 3 luni pian, mi-aș dori să devin și compozitor” a spus micuțul, la Românii au talent.

„Theodor a fost ghiduș de când s-a născut, tot timpul căuta să învețe ceva, tot timpul întreabă de ce, are o curiozitate debordantă.
Theodor a fost un copil foarte dorit. Cursiv citește de la 4 ani în Limba Română, de la 5 ani în Limba Franceză, mă surprinde în fiecare zi. L-am găsit uitându-se într-un tutorial pe Youtube, voia să învețe semnele japoneze. Tot timpul vrea ceva în plus” a declarat și mama copilului.

Adauga un comentariu