Local

Care este starea celor cinci victime de la accidentul din CUG, Iași – EXCLUSIV/FOTO, UPDATE

Publicat: 19 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Care este starea celor cinci victime de la accidentul din CUG Iași - EXCLUSIVFOTO UPDATE
Accident rutier victime Iași

În această dimineață în zona CUG din Iași a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a cinci persoane. Toate cele cinci persoane au ajuns de urgență la spital. Una dintre persoanele accidentate a fost preluată de oamenii legii pentru că avea probleme de comportament.

Menţionăm faptul că un bolid Mercedes a intrat într-o autoutilitară care se afla parcată pe marginea drumului, iar ulterior a ricoșat în altă mașină

UPDATE: O pacientă a fost internată cu fractură de cot la Ortopedie. Tinerele din spate spun că aveau viteză mare.

UPDATE:

În urma accidentului, cinci persoane au fost aduse în Unitatea de Primiri Urgențe. Acestea sunt în evaluare, stabile hermodinamic. Sperăm într-o evoluție favorabilă, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

UPDATE: Pacienta în vârstă de 19 ani, S. Roxana-Alexandra, din localitatea Aroneanu, victima accidentului rutier din loc Horpaz, pasagera spate mijloc, rămâne internata în clinica CCPR pentru rezolvarea multiplelor plăgi faciale

Care este starea celor cinci victime de la accidentul din CUG, Iași

Conform medicilor, cele cinci persoane au fost preluate de mai multe echipaje SAJ și SMURD. Acestea au fost transportate la spital pentru unele îngrijiri medicale. Totuși, unul dintre cei implicați în accidentul rutier a fost preluat de către oamenii legii pentru că avea un comportament nefiresc:

”Un echipaj a preluat o victimă în vârstă de 20 de ani care prezenta un traumatism cranio cerebral cu policontuzie hematom frontal, un traumatism cervico-lombal. Pacienta a fost transportată la UPU din cadrul spitalului de Neurochirurgie. În schimb, o pacientă în vârstă de 19 ani, pasager stânga spate, a suferit o policontuzie cu traumatism cranio cerebral, un traumatism cranio facial toraco abdominală. Aceasta a fost transportată la UPU Spiridon acând și un traumatism la cotul drept. Al treilea pacient, în vârstă de 19 ani, pasager spate, a suferit un traumatism cranio cerebral fără policontuzie, și un traumatism membru inferios. Al patrulea pacient a fost transportat tot la UPU Spiridon după ce a suferit un traumatism cranio cerebral fără policontuzie și un traumatism toraco-abdominal. În schimb, șoferul în vârstă de 22 de ani avea tulburări de comportament și a fost preluat de către polițiști.” a explicat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

În schimb, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul respirat. Polițiștii au intocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Ce spun polițiștii despre accidentul rutier cu cinci victime în Iași

Polițiștii ieșeni au transmis un comunicat referitor la accidentul rutier din Iași care s-a soldat cu rănirea a cinci persoane. Oamenii legii explică faptul că au fost sesizați, printr-un telefon la numărul unic de urgență, referitor la un eveniment rutier cu victime care s-a produs la ieșirea din municipiul Iași. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat faptul că acesta consumase băuturi alcoolice:

La data de 19 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs la ieșirea din municipiul Iași. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un autoturism și două autovehicule parcate, iar în urma impactului 4 persoane din autoturism au fost rănite. În urma testării șoferului autoturismului, a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate. transmit cei de la IPJ Iași.

Așadar, șoferii ar trebui să fie mai atenți în momentul în care conduc și ar trebui să fie conștienți de faptul că, consumul de alcool la volan, duce cel mai adesea la adevărate tragerii.

 

 

Comentarii
  • 400 lei uniforma – pentru tot anul. 400 / 12 luni = 33.33 lei lunar. Nu incercati sa induceti ideea ca luna de luna parintii platesc 400 lei pentru o uniforma sau 1000 lei pentru doua.
    33.33 lei lunar nici un tricou mai de doamne’ajuta care sa nu se largeasca/intre la apa la prima spalare nu cumperi.

Adauga un comentariu