Local

Care sunt avantajele locuirii într-o comunitate rezidențială

Publicat: 02 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care sunt avantajele locuirii într-o comunitate rezidențială
Care sunt avantajele locuirii într-o comunitate rezidențială

În ultimii ani, tot mai mulți cumpărători se orientează către ansamblurile rezidențiale în care se dezvoltă comunități. Conceptul de comunitate rezidențială privată a devenit tot mai atrăgător, datorită multiplelor facilități pe care le oferă, precum siguranța sporită, reducerea zgomotului și a traficului, exclusivitate și prestigiu, dar și estetică și confort. Datorită succesului pe care acest concept îl are în rândul cumpărătorilor, standardele acestora din urmă au crescut, punând accent pe confort și facilități.

Comunitatea rezidențială oferă avantaje importante

Ansamblurile rezidențiale de anvergură, ce integrează comunități, sunt gândite pentru a le oferi mai mult confort și un mix complex de facilități rezidenților. Un astfel de ansamblu este Greenfield Copou, localizat pe Dealul Copou, ce reunește 1.062 de apartamente. 

Cel mai important aspect de care vei beneficia într-un ansamblu rezidențial privat este siguranța, esențială în mediile aglomerate și complexe în care trăim. În Greenfield Copou, accesul este controlat, rezidenții intră cu ajutorul cartelei, iar accesul vizitatorilor este permis doar cu acordul proprietarilor. Pentru un plus de siguranță, complexul dispune de supraveghere video în toate zonele comune.

Valori comune

Apartenența la comunitate a devenit tot mai importantă în ultimii ani, în special în contextul pandemiei. Indiferent de vârstă, oamenii își doresc să relaționeze cu rezidenții din cartier, tocmai pentru a evita alienarea socială, caracteristică zonelor urbane aglomerate. De cele mai multe ori, un complex rezidențial privat presupune o comunitate unită, în care ariile de interes sunt comune pentru vecini. Această caracteristică imprimă un sentiment de unitate, care contribuie și la obținerea unui grad înalt de calitate a vieții. 

Fiind parte din comunitatea Greenfield Copou, vei interacționa cu oameni asemănători ție, care au aceleași dorințe și așteptări de la ansamblul în care locuiesc. Mai mult, Greenfield Copou reunește multe familii tinere și oferă un mediu adecvat dezvoltării copiilor, astfel că și copiii tăi vor putea crește armonios, bucurându-se de joaca și prietenia cu alți copii de vârste apropiate lor. 

Mai mult timp de calitate și confort 

În contextul unui ritm foarte alert pe care îl impune societatea de astăzi, oamenii au devenit tot mai preocupați de felul în care își petrec timpul. Comunitatea Greenfield Copou pune accent pe timpul de calitate. În loc să-ți petreci timpul în trafic, în drum spre cumpărături, zone de divertisment și relaxare sau grădinița copilului tău, te vei putea relaxa cu familia sau prietenii chiar lângă locuința ta. Greenfield Copou integrează toate ariile de interes pentru tine: spații comerciale, grădiniță & after-school, restaurant, piscină interioară, SPA, centru de fitness, cafenea, lounge, spații verzi și locuri de joacă pentru copii. Practic, acasă poți face toate lucrurile de care ai nevoie și pe care ți le dorești, de la cumpărături la sport, relaxare, socializare, joacă împreună cu cei mici sau plimbare cu animalele de companie.

Stil de viață sănătos

Greenfield Copou este conceput pentru a favoriza dezvoltarea unei comunități de oameni preocupaţi de calitatea vieţii, de apropierea faţă de natură şi care acordă importanţă impactului pe care îl au asupra mediului. De aceea, în cadrul cartierului este încurajat un stil de viață sănătos, prin integrarea unui centru de fitness & spa, a 15.000 de metri pătrați de spații verzi și a pistelor pentru biciclete. Vei putea face mișcare oricând dorești și vei contribui la reducerea poluării datorită apropierii de centrul orașului, respectiv a unui timp redus petrecut în trafic. 

Ansamblul oferă un mediu sănătos pentru rezidenți și are o amprentă de carbon redusă, fiind construit la standarde de sustenabilitate nZEB și BREEAM Excellent. În comunitatea Greenfield Copou, nu numai că vei respira cel mai curat aer din Iași, ci și vei putea contribui la protejarea mediului înconjurător și menținerea unui mediu sănătos în cartier, alături de ceilalți membri ai comunității. 

 

Adauga un comentariu