Bursa Barfelor

Care sunt cârtițele de la paza giudețului? Tătă lumea doarme-n front!

Publicat: 26 apr. 2021

În deschiderea ediției de astăzi, babetele bârfitoare continuă să povestească despre cum a ajuns Arăgăzel Pompa la instalațiile de la spetalul mobil, dar și că Alinuța Pompa minte de îngheață apele din țăvile de la containere! Cică Arăgăzel a intrat palmat pe-acolo, cu sprijinul lui Bănuț Propodea, șăful de la direcțiunea de pază a giudețului (care îi și oleacă de neam cu Arăgăzel!), și al lui Petrică Niciolau, tot de la direcțiunea ceia, care îi pretenar la cataramă cu Mirciulică Labolache.

Di altfel, babetele cele hâtre au auzit că cei doi cetățeni, Propodea și Niciolau, ar fi cârtițele de la paza giudețului care au închis ochii când Arăgăzel a intrat și a moșmondit instalațiile termice de la spetalu’ mobil. Poate așa se prind și șăfii, și organele de anchetă, că și așa se doarme-n front! Și, poate așa se pornește treaba cu spetalu’ mobil, că s-a făcut anu’ și cașcarabetele îs tot goale!

 

 

Comentarii
 • pai aici e posibil un caz penal!of niciolau asta numai turnatorii si barfa si invidie si fală si cată arogantă,off!.cred ca fierbe lumea😡!la ancheta cu totii ca sa aflam adevarul.

 • BAI ASTEA CE SCRIIETI AVETI SI PROBE SAU CE VA DA NISTE RETARDATI CARE STAU ACUMA PRIN CONCEDII SI NU LE CONVINE SA MAI FACA SERVICI FIINDCA LE-A PLECAT TATUCU MISU SI EI NU MAI SUNT SEFI TINUTI IN BRATE VA ROG NU VA MAI LUATI DUPA ASEMENEA SPECIMENE.

 • ORICUM NU MAI SCRIIETI PROSTI CA NU VA IA NIMENI IN SEAMA CIND ERA MISU NU VA MAI PLINGEATI ATIT ROMANEL CARE IA CAZUT SCAUNU SI NU MAI POATE SUCE NIMIC SA TRIASCA DIN SALAR SS VADA CUM ESTE NU SA-SI BATA JOC DE OAMENI NISTE JIGODII ORDINARE.

 • Mare adevar graiesti, ca sa ne intelegem cu totii Misu este Lucaci Misu, din auzite neam cu o duduie de la fituica asta de ziar. Lucaci Misu care nu a stiut decat sa ia spagi, sa terorizeze angajatii si mai era ceva…. da da , sa adune dosare DNA. Si credeti-ma ca vorbesc ca un tanar fost angajat al tiranului.

 • Nu-mi place frazeologia,
  Dar ce vă spun, nu-i fapt divers:
  Dac-ar durea cumva prostia,
  S-ar lamenta un univers!

  epigramă de Iulian Tănăsescu

Adauga un comentariu