Razboi în Ucraina

Care sunt cele 6 condiții pe care Ucraina le impune la negocierile cu Rusia

Publicat: 17 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care sunt cele 6 condiții pe care Ucraina le impune la negocierile cu Rusia
Volodimir Zelenski, a punctat foarte clar care sunt prioritățile sale atunci când vine vorba despre obținerea păcii

Un înalt oficial ucrainean a declarat marți că discuțiile cu Rusia privind încheierea războiului au fost foarte dificile, dar a spus că există „cu siguranță loc de compromis”, adăugând că negocierile vor continua. Iată care sunt cele șase condiții pe care Ucraina le impune la negocierile cu Rusia!

Oficialii din Rusia, dar și cei din Ucraina au exprimat un optimism prudent, spunând că negocierile de pace înregistrează progrese, mai ales având în vedere faptul că vorbim despre trei săptămâni de bombardamente în Ucraina.

Care sunt cele 6 condiții pe care Ucraina le impune

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că negocierile cu Moscova se îndreaptă într-o direcție „mai realistă”, iar ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat miercuri că există „speranță pentru a ajunge la un compromis”. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că nu se va opri, indiferent de situație, așadar va încerca să facă tot posibilul pentru a obține pacea în Ucraina.

În această dimineață, Volodimir Zelenski se va adresa parlamentului Germaniei, așa cum chiar el a mărturisit.

„Mă voi adresa parlamentului Germaniei joi dimineaţă. Voi continua să lupt pentru o mai mare susţinere pentru Ucraina, pentru mai multă presiune pe Rusia. Pentru pace, delegaţia Ucrainei vorbeşte cu delegaţia Rusiei. Şi vreau ca toţi cetăţenii noştri, cetăţeni ai Ucrainei, să mă asculte acum”, a declarat președintele Ucrainei.

Negocierile dintre cele două țări continuă

Negocierile continuă, iar președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a punctat foarte clar care sunt prioritățile sale atunci când vine vorba despre obținerea păcii.

Președintele ucrainean a scos în evidență următoarele aspecte: sfârşitul războiului, garanţii de securitate, suveranitate, restaurarea integrităţii teritoriale, garanţii reale pentru Ucraina și protecţie reală Ucraina.

„Negocierile continuă. Negocierile pentru binele Ucrainei. Priorităţile mele la negocieri sunt absolut clare: sfârşitul războiului, garanţii de securitate, suveranitate, restaurarea integrităţii teritoriale, garanţii reale pentru ţara noastră, protecţie reală pentru ţara noastră”, a adăugat Volodimir Zelenski.

Adauga un comentariu