Prima pagină » Magazin » Care sunt cele mai populare loterii online? (P)
Care sunt cele mai populare loterii online? (P)

Care sunt cele mai populare loterii online? (P)

11 iun. 2024, 12:04,
BZI.ro, în Magazin

Oamenii au fost atrași de loterii încă din cele mai vechi timpuri. Există atestări care arată că au fost organizate loterii în China Antică, Imperiul Roman sau Grecia Antică. Vremurile s-au schimbat, iar oamenii au acum posibilitatea să joace și în mediul online la loterii.

Dincolo de posibilitatea de a juca online la loteria clasică 6/49, cele din mediul online au tot mai mulți simpatizanți. Accesibilitatea, varietatea și ușurința de a juca sunt doar trei dintre ingredientele care le aduc succes. În acest articol, îți vom prezenta câteva dintre cele mai populare loterii online la care românii obișnuiesc să joace.

Grecia Kino

Grecia Kino este o loterie arhicunoscută de cei care obișnuiesc să joace în mediul online. Este inclusă în oferta multor operatori de jocuri de noroc de la noi, iar formatul este simplu. În total sunt 80 de numere din care poți alege și se extrag 20. Avantajul este că extragerile au loc zilnic, din 5 în 5 minute, între orele 9 și 22. Este o loterie care atrage numeroși oameni, astfel că au apărut și platforme dedicate, pe care găsești arhiva Grecia kino și o mulțime de alte informații interesante.

Loteriile din Polonia

Polonia este o țară în care se joacă mult la loto online, astfel că aici vei descoperi mai multe variante. Loto Polonia Multi este una dintre ele. Sunt organizate două extrageri pe zi: una la 15:00 și cealaltă la 22:50. Formatul este același precum la cea din Grecia: din 80 de numere sunt extrase 20. O altă loterie populară din Polonia este Keno Polonia 20/70. Este apreciată în special de cei care doresc extrageri mai rapide, din moment ce acestea au loc din 4 în 4 minute. Avantajul acestor loterii cu frecvență ridicată este că pot fi aplicate strategii, cum ar fi Martingale.

Loteriile din Italia

Sunt mai multe loterii din Italia la care utilizatorii din România pot paria online. Una dintre cele mai cunoscute este Italia Keno. Formatul presupune extragerea a 20 de numere din 90 disponibile. Extragerile au loc la fiecare 5 minute, astfel că și aici pot fi aplicate strategii, mai ales că oferă cote bune. Italienii mai au o altă loterie cunoscută, denumită Win for Life. Formatul este unul clasic, în care se extrag 10 numere din 20. Partea mai puțin bună este că, fiind mai puține numere, automat nici cotele nu sunt foarte avantajoase. Dar, pe de altă parte, șansele de câștig sunt mai mari deoarece poți juca până la 8 numere pe bilet. Iar dacă nimerești toate cele 8 numere, atunci poți câștiga miza de până la 2000 de ori. Frecvența extragerilor este și ea bună: din oră în oră, în intervalul orar 8 și 23.

Slovacia Keno

O altă loterie cu un format 20/80, în care extragerile au o frecvență ridicată, din 5 în 5 minute. Formatul este ca la celelalte loterii Keno, la fel și șansele de câștig. Nu este la fel de populară precum loteriile online din Grecia, Polonia și Italia, însă merită încercată.

Loto Keno Franța

Acest joc loto de tipul 20/70 programează în fiecare zi câte două extrageri. Prima are loc la 14:30, în timp ce cea de-a doua este programată seara, la ora 21:30. Avantajul loteriilor online este că pot fi plasate mize modice și se pot juca în sistem. Desigur că și potențialele câștiguri sunt direct proporționale cu probabilitatea reală de câștig.

Sursa foto canva.com. Joacă responsabil! 18+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *