Magazin

Care sunt cele mai slabe 5 loturi de la EURO 2020

Publicat: 08 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care sunt cele mai slabe 5 loturi de la EURO 2020

Vineri seara vom asista la startul EURO 2020. Cele mai puternice 24 de naționale din Europa se vor lupta pentru marele trofeu. Unele sunt mai valoroase și au șanse mai mari să pună mâna pe trofeu, iar altele au speranțe mai degrabă teoretice.

Dacă pe toate site-urile veți găsi prezentarea celor mai valoroase loturi ne-am gândit să mergem contra curentului și să vă prezentăm cele mai slabe loturi de la EURO 2021. Astfel, amatorii de ponturi EURO 2020 și pariuri în general vor știi pe cine sa nu parieze.

De precizat că atunci când ne vom referi la sume o vom face drept cotă de piață conform transfer market.

1. Finlanda – 44.6 milioane euro

Are cel mai slab lot de la turneul final, cu market value per jucător de 1.72 milioane de euro. Cel mai bine cotat jucător este Teemu Pukki (7 milioane euro). Într-o grupă cu 3 echipe care au ajuns în fazele eliminatorii la Cupa Mondială din 2018 îi va fi destul de greu să spere la ceva. Vezi aici meciuri euro 2021 și adversarele Finlandei.

2. Macedonia de Nord – 61.8 milioane euro

Cealaltă debutantă la un Campionat European are un lot care valorează puțin peste 60 de milioane de euro. Asta n-a împiedicat-o, însă, să treacă de Germania într-un meci recent din preliminariile pentru Cupa Mondială.

Eljif Elmas este cotat la 17 milioane de euro și stă cel mai bine din lotul Macedoniei de Nord din punct de vedere al cotei de piață.

3. Ungaria – 74.85 milioane euro

Ungaria are și ea o misiune imposibilă. Nu numai pentru că are printre cele mai slabe loturi din turneu, dar mai ales pentru că se va afla într-o grupă cu Portugalia, Franța (finalistele de la EURO 2016) și Germania.

Și de parcă nu erau suficiente aceste adversare starul echipei, mijlocașul lui Leipzig Dominik Szoboszlai, s-a accidentat recent și va rata turneul final. În aceste condiții cel mai bine cotat jucător al maghiarilor este Willi Orban (16 milioane de euro).

4. Slovacia – 131.1 milioane euro

Milan Skriniar are o cotă de piață de 60 de milioane, adică aproape cât toți colegii săi la un loc. Dacă le excludem pe debutantele Finlanda și Macedonia de Nord, dar și pe Ungaria, slovacii au un lot modest.

Rămâne de văzut dacă alături de valoarea lui Skrin iar experiența unor jucători precum Martin Dubravka sau Marek Hamsik va putea fi de ajutor în meciurile din grupa E de la EURO 2021.

5. Țara Galilor – 176.75 milioane euro

După EURO 2016 cotele de piață ale lui Bale și Aaron Ramsey au scăzut destul de mult. În aceste condiții nu este de mirare că galezii au printre cele mai slab cotate 5 loturi de la Campionatul European de fotbal 2020.

Bale continuă să fie cel mai bine cotat jucător din lotul Țării Galilor, cu o cotă de piață de 18 milioane de euro.

Acestea sunt naționalele prezente la EURO 2021 care au cele mai slab valorice loturi. După ele le regăsim pe Cehia, Rusia și Ucraina, toate 3 cu loturi a căror cotă de piață nu depășește 200 de milioane de euro.

 

Adauga un comentariu