Magazin

Care sunt noile tendințe la culori pentru lenjerii de pat în anul 2021

Publicat: 15 ian. 2021

Dacă te întrebi ce culoare sau imprimeu ar trebui să aibă lenjeria ta de pat în acest an, atunci ar trebui să ții cont de noile tendințe la culori din 2021 și de calitatea materialelor. Patul a devenit în prezent un element elegant din interiorul dormitorului, de aceea cerințele privind aspectul și calitatea lenjeriei au crescut. Acest produs se alege în funcție de trei factori principali – calitate, imprimeu, cost.

Prin urmare, dacă intenționezi să cumperi o lenjerie de pat frumoasă, alege un produs care este la modă și din punct de vedere cromatic. Desigur, alegerea lenjeriilor de pat se face astfel încât ele să se potrivească designului de interior din dormitor, deci nu este chiar o sarcină ușoară. Ideal este să selectezi din gama din seturi de lenjerii de pat, din magazinele online, acele produse care asigură un somn bun, bunăstare, confort și bună dispoziție.

Principalele tendințe la culori pentru lenjerii de pat

În acest an predomină tonurile de culori mai calde ale naturii, cum sunt nuanțele roșiatice, ale teracotei și cele care oferă senzații de liniște și calm. Prin urmare, pentru a avea o atmosferă plăcută în casă, alege nuanțele de culori mai deschise, care sunt plăcute și pline de rafinament. Termenul de teracotă este puțin demodat(spun unii designeri), însă poate fi în diferite variante, care sunt inspirate din culorile naturale ale dalelor, cărămizilor și argilei.

Culorile anului 2021 la lenjerii de pat, care înveselesc casa, sunt galben și gri. Acestea pot fi în nuanțe diferite și specifice stilului scandinav.

Paleta de culori pentru sezonul de iarnă include și tonuri neutre și accente calde. Acestea sunt inspirate din regiunile nordice, dar mai ales din natură, te duc cu gândul la cerul gri și valurile albastre ale mării. În anul 2021, designul la lenjerii de pat este dominat de nuanțele pastelate, care radiază liniștea și calmul.

Produsele pentru pat sunt în stiluri diferite, au imprimeuri în culori precum: verde deschis, albastru, gri deschis, bej, galben, culoarea nisipului și altele. Sunt în trend nuanțele reci pastelate, dar și cele calde, care reflectă razele soarelui. Alături de galben sunt în trend și nuanțele de maro, portocaliu, auriu, cele specifice teracotei.

De asemenea, lenjeriile de pat în culori puternice sunt la modă, cum este de exemplu verdele și albastrul. Verdele are o conotație naturală și vegetală și este foarte apreciat de designeri. Alte tonuri de culori pentru imprimeurile lenjeriilor de pat moderne sunt albastru deschis, galben șofran, gri cenușiu, kaki și altele.

Din gama de lenjerii de pat moderne nu lipsesc desigur acelea din materiale albe, roșii și negre, care sunt din fibre de in, din bumbac 100%, din bumbac satinat ori mătase. Astfel de produse cu imprimeuri pastelate sau în culori intense sunt foarte apreciate în acest an, ele pot fi văzute și în colecția de lenjerii de pat de pe CumparaMisim.ro.

Din tendințele la culori pentru lenjerii de pat ies în evidență nuanțele de galben muștar sau verdele pădure care arată deosebit, sunt liniștitoare și perfecte pentru casă.

O altă culoare în topul preferințelor designerilor este gri deschis, care este cald, fin și discret. Lenjeria de par în tonuri de gri este potrivită pentru diferite stiluri de design de interior, pentru dormitor. Culoarea gri poate fi combinată cu alte nuanțe precum argintiu, albastru, violet, galben, muștar, turcoaz, roz, bej, verde. Unii designeri spun că nuanțele de gri sunt cele mai pretențioase, dar oferă avantajul de a fi combinate cu succes cu aproape toate variantele din paleta de culori. Lenjeriile de pat care au astfel de imprimeuri atrag prin aspectul estetic foarte frumos, care creează o atmosferă frumoasă unei încăperi.

Combinația dintre gri, verde și bej este caracteristică stilului scandinav și are un efect calmant. De asemenea, combinația dintre gri și galben muștar este perfectă pentru orice dormitor. Pentru o cameră relaxantă ar fi perfectă o lenjerie de pat cu imprimeu în nuanțe de gri, roz și mov. Dacă se alege o combinație de gri cu albastru sau turcoaz, se obține o senzație de prospețime și relaxare în dormitor.

Adauga un comentariu