National

Carmen Avram: Klaus Iohannis atacat dur de o prestigioasă publicație germană

Publicat: 13 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Avram Klaus Iohannis atacat dur de o prestigioasă publicație germană

Publicația Spiegel, atacă dur președintele României, online: „Eroul care a eșuat – și totuși va câștiga” menționează aceștia. Faptul că Iohannis are o șansă atât de bună pentru un al doilea mandat în funcție este datorat ajutorului involuntar al oponenților săi politici, mai menționează publicația germană. De asemenea, îl consideră un președinte ce nu a fost niciodată activ, astfel dezamăgind prin nefolosirea posibilităților sale reale de intervenție.

Văzând publicația celor de la Spiegel, membra Parlamentului European postează un mesaj pe pagina sa de Facebook. Carmen Avram îi consideră „oameni răi!” pe membrii publicației.

„Surpriză: publicația germană Spiegel îi scoate „ambalajul” lui K.W. Iohannis şi descoperă produsul dezamăgitor dinăuntru: a câştigat alegerile ca un erou, dar a încheiat mandatul deziluzionându-şi electoratul; a trecut drept integru, în pofida dezvăluirilor privind afacerile lui imobiliare; nu şi-a respectat nicio promisiune; în această campanie a pozat într-un preşedinte activ deşi n-a fost niciodată; refuzul de a participa la dezbateri arată lipsă de curaj; s-a remarcat prin tăcere şi pasivitate; în politica externă n-a făcut nimic, deşi avea atribuții. Cam acesta e bilanțul ultimilor 5 ani de mandat ai lui K.W. Iohannis, făcut de Spiegel Online. Oameni răi!” publică pe pagina de Facebook, Carmen Avram.

 

Adauga un comentariu