Magazin

CARMEN BRUMA, ADEVARUL despre CASATORIA cu Mircea Badea

Publicat: 04 iul. 2014

Cuplul Carmen Bruma Mircea Badea pare sa sfideze gura lumii. Sunt impreuna de 13 ani, in urma cu doua luni au devenit parinti, dar nici acum nu pomenesc de nunta, desi multi s-ar fi asteptat ca ei sa faca acest pas.

Citeste si: Mircea Badea si-a scos muschii la bronzat! Uite cum se antreneaza prospatul tatic!

Traiesc o poveste de dragoste de 13 ani incoace. Rodul iubirii lor a venit pe lume in urma cu doua luni, insa Mircea Badea nu se grabeste sa se-nsoare cu Carmen Bruma. Motivul ne-a fost explicat chiar de frumoasa mamica: „Mircea nu m-a cerut de nevasta, asa ca nu se pune problema unei casatorii”, scrie libertatea.ro.

Citeste si:  CARMEN BRUMA: imaginea de SENZATIE cu Vasilica 2014. Cum arata vedeta la prima iesire mondena

Principala ocupatie a vedetei TV este aceea de a avea grija de copil. In rest, botezul si vacanta sunt lasate pe locul doi. „Despre botez este prea devreme sa vorbim. Abia daca am nascut de doua luni. Mai avem timp sa stabilim cand va fi botezul. Nu ne-am decis, oricum este prea mic bebelusul”, a mai spus vedeta.loading...

Comentarii
  • Carmen Bruma afirma ca ea si Mircea Badea nu sunt oameni TANDRI si nu cred in casatorie.Atunci, cum focului l-au conceput pe Vlad?Cu creionul pe hartie?Un el si o ea traiesc impreuna de 13-14 ani, hotarasc sa conceapa un copil IMPREUNA, insa fara tandreturi,acte, casatorii. Se accepta doara mediatizarea lui Bruma goala cu palmele pe sani drept bluzita pe coperta jurnalului ei de gravida!Halal exemplu pentru baiatul lor!sa nu iubesti, sa nu arati dragoste, sa te expui public, ASA NE FACI MANDRI, copilul nostru!

Adauga un comentariu