Cancan

Carmen de la Sălciua a dezvăluit câte operații estetice are. Cum arăta când nu era celebră

Publicat: 05 apr. 2021
Carmen de la Sălciua operații estetice
Carmen de la Sălciua este total diferită față de cum arăta la începutul carierei

Îndrăgita artistă de muzică de petrecere Carmen de la Sălciua are la activ mai multe operații estetice care i-au definit și schimbat înfățisarea. Ținând cont de felul în care arăta în trecut, putem spune că diferențele sunt majore. De curând, Carmen de la Sălciua a dezvăluit câte astfel de intervenții și-a făcut de-a lungul timpului.

Carmen de la Sălciua este una dintre artistele care a apelat la operațiile estetice pentru a avea un aspect și un fizic de invidiat. Diferența față de cum era în trecut și cum arată în prezent este una ca de la cert la pământ. Printre intervențiile pe care și le-a făcut fosta soție a lui Culiță Sterp sunt buzele mărite și fațetele dentare. Și chiar dacă unii afirmau că și-ar fi modificat și bustul, Carmen de la Sălciua a negat acest lucru.

Carmen de la Sălciua, operații estetice

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere. Vocea ei a cucerit milioane de români, însă puțini sunt cei care știu cum arăta înainte artista. Pentru a avea fizicul de invidiat din prezent, Carmen de la Sălciua a apelat la medicul estetician de câteva ori. Astfel, rinoplastia, buzele mărite și fațetele dentare sunt doar unele dintre intervențiile pe care și le-a făcut cântăreața.

„Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice sunt o rinoplastie, pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de tine ca femeie! Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc! De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa. (….) Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum… Am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză… vor vedea! Din păcate, nu faci parte din acea categorie! Oricum ar fi și oricum ar arăta un om, nu are nimeni dreptul să judece!”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram, la momentul respectiv.

Ce spune Carmen de la Sălciua despre silicoane

Totuși, multă lume crede despre Carmen de la Sălciua că a suferit o intervenție și la nivelul bustului, punându-și silicoane. Cu toate acestea, artista a negat acest lucru.

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest, mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, a precizat artista.

Mai mult, ea a precizat că, în urma rinoplastiei, a avut unele complicații. Astfel, Carmen de la Sălciua a precizat că nu a putut să respire pe nas șase zile…

„Singura senzație pe care am simțit-o după anestezie, după ce m-am trezit din operație, a fost de disconfort, pentru că nu puteam să respir decât pe gură. Dar asta a durat doar șase zile, iar după asta, doamna doctor s-a ocupat”, a povestit Carmen de la Sălciua pe Instagram, la scurt timp după rinoplastie.
Adauga un comentariu