Cancan

Carmen de la Sălciua si Culiță Sterp s-au împăcat? Ce mesaj emoționant i-a transmis

Publicat: 09 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen de la Sălciua si Culiță Sterp s-au împăcat Ce mesaj emoționant i-a transmis

Carmen de la Sălciua şi-a sărbătorit miercuri ziua de naştere. La finalul acestei zile, printre ultimii care i-au făcut urări pe reţelele de socializare, s-a numărat şi Culiţă Sterp. Mesajul publicat de acesta a pus pe jar pe toată lumea. S-au împăcat?

Culiţă Sterp a transmis pe pagina sa un mesaj emoţionant. A vorbit despre căsnicia cu Carmen, despre lucrurile frumoase trăite împreună şi despre lecţiile pe care le-au învăţat unul de la celălalt.

„La mulți ani frumoși și sănătoși persoanei cu care mi-am trăit 3 ani din viață, cu care am împărțit aceeași masă, aceeași casă, acelasi pat! 3 ani frumoși , care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adăugat unul în care ne-am îndepărtat și ne-am apropiat , dar cel mai important am rămas fiecare cu ceva unul de la altul! Mă bucur pentru tine pentru că îți știu sufletul și știu că o simplă fată de la țară a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din țară, și iubită de atâția oameni! În ciuda a toate ce s-au întâmplat, îți doresc din tot sufletul să fii fericită alături de ce iubești tu din suflet ! ? La mulți ani , încă o dată! ?”, este mesajul scris de Culiţă Sterp.

La scurt timp a apărut şi reacţia lui Carmen de la Sălciua. La fel de „romantică”, artista i-a mulţumit lui Culiţă şi a scris în final „să fie totul bine”. Fanii au reacţionat din nou şi au întrebat dacă s-a produs marea împăcare.

” Infinit ♾?!
Îți mulțumesc!
Să fie totul bine…❤️”, a venit rapid reacţia lui Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au fost căsătoriţi timp de trei ani. Au divorţat în urmă cu aproape un an, aruncând fiecare cu reproşuri. Acum, se pare că lucrurile s-au mai schimbat, iar fanii lor speră că s-au împăcat.

Adauga un comentariu