Cancan ultimă oră

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, planuri mari de viitor, după ce bărbatul a divorțat de fosta soție

Publicat: 23 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș planuri mari de viitor după ce bărbatul a divorțat de fosta soție
Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum, cei doi parteneri au un motiv în plus pentru a fi și mai fericiți, asta pentru că recent, bărbatul a divorțat de fosta soție. Ei bine, la puțin timp după procesul de divorț, Bianca Corcheș,

fosta soție a iubitului artistei, a făcut o serie de declarații despre cum a decurs tot divorțul, însă acum Carmen de la Sălciua a oferit, la rândul său, câteva detalii din spatele procesului. Mai mult decât atât, vedeta a explicat că a așteptat să se termine toată această poveste pentru a-și putea face mai multe planuri alături de partenerul său.

Carmen de la Sălciua: „Și-a asumat vina pentru a se termină mai repede procesul de divorț”

Imediat după ce a divorțat de Marian Corcheș, Bianca Corcheș a vorbit pe îndelete despre tot procesul de divorț, iar aceasta chiar a precizat că bărbatul și-a recunoscut în totalitate vina, rămânănd surprinsă pentru gestul acestuia. Ei bine, însă, cu toate acestea, Carmen de la Sălciua a explicat în cadrul unui interviu recent cum a fost, de fapt, toată situația.

Așadar, arista a declarat că Marian Corcheș s-a consultat cu avocații săi, dar și cu câtăreața, ajungând astfel la decizia de a-și asuma toată vina, asta pentru că procesul de divorț se putea finaliza mult mai repede, lucru ce s-a și întâmplat pentru că în prezent Marian Corcheș este un bărbat liber.

”Și-a asumat vina pentru a se termină mai repede procesul de divorț, altfel ar fi durat foarte mult și nu ne este favorabil, nu-mi este favorabil nici mie, nici lui, nici situatuaţiei, probabil nici ei, dacă s-ar gândi mai bine, să umble pe drumuri.Atâta timp cât o relație nu mai merge, nu mai contează a cui este vina! El și-a asumat vina, pentru că în urma discuțiilor cu mine, cu avocații lui, am discutat noi între noi, și era mai bine pentru el să-și asume vina pentru a nu se mai lungi tot acest tăvălug, altfel ar fi putut dura chiar și un an de zile”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Artista și iubitul, planuri mari de viitor

Așadar, acum pentru că totul s-a terminat cu bine, iar Marian Corcheș a divorțat oficial de fosta sa parteneră de viață, cei doi amorezi își pot face liniștiți planuri unul alături de celălalt. Astfel, vedeta a explicat că se bucură că această poveste s-a terminat, totodată, explicând că pentru ca lucrurile să intre pe un făgaș normal, atât pentru ea, cât și pentru iubitul ei, trebuiau rezolvate respectivele probleme din trecut.

”Da, tocmai de aceea, pentru a se așeza lucrurile pe un făgaș normal, întâi trebuie să se rezolve niște chestii din trecut, și postura această în care eu eram, nu era cea mai bună pentru mine, și atunci am ales calea cea mai bună, să divorțeze din vină lui”, a mai spus ea.

De asemenea, Bianca Corcheș a susținut că artista l-a asistat pe Marian Corcheș în sala de judecată, însă Carmen de la Sălciua a explicat că nu este adevărat acest lucru. Într-adevăr, cunoscuta cântăreață a recunoscut că l-a însoțit pe partenerul ei, însă l-a așteptat în afara sălii de judecată.

”Nu, nu este adevărat eu l-am așteptat afară, nu știu ce declarații a dat ea, nici nu mă intereseză, pentru că din ce am mai primit de la cunoscuți, de la apropiați, declarațiile ei sunt niște aberații”, a mai zis ea.

Adauga un comentariu