Prima pagină » Radio » Actualitate » Carmen Grebenișan a recunoscut de ce s-a îngrășat la Survivor: „În prima lună, am slăbit mult…”

Carmen Grebenișan a recunoscut de ce s-a îngrășat la Survivor: „În prima lună, am slăbit mult…”

01 iun. 2023, 10:20,
BZI.ro, în Radio

Fosta „faimoasă” Carmen Grebenișan a recunoscut în emisiunea lui Cătălin Măruță de ce s-a îngrășat la Survivor România 2023. Potrivit blondinei, în prima lună de competiție aceasta a slăbit foarte mult, încât abia se mai ținea pe picioare. Apoi, însă, Carmen Grebenișan s-a confruntat cu un dezechilibru hormonal, cu retenția de apă, luarea în greutate și apariția celulitei.

Carmen Grebenișan e complet schimbată după ce s-a întors de la Survivor. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor la Survivor România 2023 spune că nu-i vine să creadă cât de mult s-a îngrășat și cum s-a schimbat corpul ei după experiența din Republica Dominicană, unde a rezistat cinci luni.

Carmen Grebenișan a recunoscut de ce s-a îngrășat la Survivor

Carmen Grebenișan a fost invitată în emisiunea „La Măruță” și a povestit acolo că a fost nevoită să mănânce, în mare parte, nuci de cocos și diverse fierturi. Cu toate acestea, a început să se confrunte cu numeroase probleme, cum ar fi luarea în greutate, apariția celulitei, retenția de apă, dar și cu întârzierea menstruației.

„Schimbările de fus orar, cele climaterice, te afectează hormonal. În primul rând este retenția de apă. Cea mai mare greutate pe care am avut-o până acum a fost de 57 kg. Înainte de Survivor, am rupt, de Crăciun, ajunsesem la 58 kg. Dar știam că o să slăbesc la Survivor. Acolo, în prima lună, am slăbit mult. Abia mă mai țineam pe picioare. E un dezechilibru.

Acolo mănânci mult cocos. Și nu e ok, se depune. Încercam să vorbim cu medicii de acolo să le spunem ce se întâmplă cu noi. Pentru că începusem să văd celulită și mă întrebam de unde e. Mi-au zis să renunț la cocos… singura mea sursă de hrană! Să beau doar apă!? Bine, mi-au zis să mănânc mai puțin. Dar, na, eu eram cea mai mâncăcioasă de acolo”, a dezvăluit influencera lui Cătălin Măruță.

Motivul pentru care a renunțat Carmen Grebenișan la verighetă

Tot în acea emisiune, Carmen Grebenișan a spus și că retenția de apă a fost motivul pentru care a fost nevoită să renunțe la verighetă. Pur și simplu, verigheta nu mai intra pe deget. Totodată, în cele mai recente postări făcute pe rețelele de socializare, Carmen Grebenișan a dezvăluit că a ajuns la 62 de kilograme.

„Uite cum arăt, ca un hamster. Doamne, ce obraji am făcut! Am mega retenție de apă, încă mă lupt cu ea. O să vă povestesc mai multe, abia aștept să vă vorbesc”, a transmis blondina pe Insta Stories.

În plus, Carmen Grebenișan și-a anunțat fanii că s-a pus pe slăbit, mai exact ține dieta intermittent fasting.

„Apă cu lămâie și fasting, așteptăm să își revină corpul la forma lui pentru că vreau să vă arăt cântarul. (…) Proba cântarului, nu știu ce să zic. Deci 62 de kilograme… Am fost foarte, foarte umflată, am făcut și niște alergii, sunt multe de povestit, dar și lucruri foarte faine”, a mai povestit carmen Grebenișan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *