Actualitate

Carmen Harra, despre moartea Reginei Elisabeta! Clarvăzătoarea anunță vremuri sumbre

Publicat: 09 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Harra despre moartea Reginei Elisabeta Clarvăzătoarea anunță vremuri sumbre
Carmen Harra a prezis de la începutul acestui an că Regina Elisabeta va muri

Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra a prezis la începutul acestui an moartea Reginei Elisabeta, anunțând că este un moment important în viețile noastre. Fosta componentă a Trio Expres mai precizează că urmează schimbări importante în viitorul apropiat. Nu în ultimul rând, Carmen Harra s-a referit și la războiul declanșat de Vladimir Putin prin invadarea Ucrainei.

Carmen Harra a devenit cunoscută nu doar în România, ci și în America, pentru previziunile sale. Clarvăzătoarea a plecat din România în anii 80, pe vremea când era cunoscută drept membră a formației Trio Expres. Cântăreaţa Carmen Mureşan, odată ajunsă în Statele Unite, n-a renunţat la muzică, dar şi-a cultivat un dar pe care şi l-a descoperit de mică. Acest talent a făcut-o faimoasă şi foarte căutată de personalităţile lumii. Ea spune că este consultată de foarte multe persoane şi i se cere sfatul mai înainte de-a lua decizii. Acum, ea a recunoscut că a prezis și moartea Reginei Elisabeta.

Carmen Harra, despre moartea Reginei Elisabeta

Carmen Harra a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la schimbările care vor veni după moartea Reginei Elisabeta. După ce s-a dat vestea tristă în lume referitoare la moarte Reginei Elisabeta, Carmen Harra a intervenit în mediul online și a specificat că a prezis la începutul acestui an că acest eveniment va avea loc în anul 2022. Celebra clarvăzătoare a menționat că plecarea la cele veșnice a suveranei Marii Britanii va marca un început cu totul nou, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. În viitorul apropiat vor avea loc schimbări neașteptate, conform declarațiilor acesteia.

Carmen Harra s-a remarcat de-a lungul timpului în urma previziunilor sale legate de cele mai importante evenimente care au intrat în istorie. Se pare că moartea Reginei Elisabeta se numără printre evenimentele marcante pentru întreaga omenire pe care clarvăzătoarea le-a anticipat la începutul anului. Fără să ofere prea multe detalii despre ceea ce va urma de acum înainte, clarvăzătoarea a menționat că oamenii ar trebui să se aștepte la schimbări majore, marcante în perioada următoare.

„La începutul anului am spus că, în 2022, Regina Angliei va muri și s-a întâmplat astăzi. Asta e o veste mare, prieteni. Acest lucru va schimba viața așa cum o cunoașteți. Vă puteți întreba de ce, este doar regina, dar este mai mult decât atât. Rezultatele le veți vedea foarte curând. Rămâneți aproape”, a spus clarvăzătoarea pe TikTok.

Ce a spus clarvăzătoarea despre intențiile lui Vladimir Putin

Tot Carmen Harra este cea care a prezis că Vladimir Putin va invada Ucraina anul acesta, menționând și intențiile liderului rus legate de țara noastră. Clarvăzătoarea a menționat în luna ianuarie că invadarea Ucrainei de către Rusia este una inevitabilă, făcând previziuni sumbre pentru Vladimir Putin.

„Putin va ataca Ucraina. Este un plan vechi şi Putin îl va pune în aplicare însă o să-l coste capul lui. Eu zic, Putin, în mintea lui machiavelică, este cred că cel mai machiavelic care a existat vreodată, el are intenții foarte serioase. El nu are treabă cu România, e părerea mea personală. Vă spun ce simt eu și ce cred eu. Nu intră spre România, nu are nimic cu România. Război în România nu, dar că ei o să intre spre Crimeea, da, absolut”, a mai spus Carmen Harra.

Adauga un comentariu