Cancan

Carmen Harra, despre noul Mesia: „S-a născut de Paște…”

Publicat: 05 iul. 2020

Carmen Harra, despre noul Mesia. Ce a dezvăluit celebra clarvăzătoare despre cel care urmează să conducă întreaga lume, cine este și când s-a născut.

Carmen Harra afirmă că Noul Mesia s-a născut pe data de 30 aprilie 2000 și la vârsta de 33 de ani va continua misiunea lui Iisus Hristos. Cunoscuta calrvăzătoare a lansat o profeție incredibilă în cartea sa, care poate schimba tot ce știam până acum. Carmen Harra a vorbit despre cel care va duce mai departe misiunea lui Hristos.

Ce anunță Carmen Harra despre cel care este noul Mesia

„Noul Mesia s-a născut de Paște, în anul 2000. Când va împlini 33 de ani, aceeași vârstă ca a Lui Iisus când a murit, va continua lucrurile de unde le-a lăsat Mântuitorul, având misiunea de a ne mai ajuta o dată. El se va arăta în 2033, la sfârșitul tranziției de la Era Peștilor la Era Vărsătorului, care este Era Luminii, cunoscută și sub numele de Solaris. (…).

Omenirea se va uni în jurul unei singure religii și se va aduna într-o frăție spirituală, sub același Dumnezeu. În jurul anului 2023 va apărea un lider nou, negativ în lumea asiatică. (…)”, a declarat Carmen Harra în cartea sa “Decodificarea destinului”, conform Cancan.

“(…). Începând cu 2100, pacea va învinge pe Pământ. Conștientizând că trebuie să facă schimbări majore, oamenii își vor schimba gândirea și comportamentul, iar politicienii nu vor mai fi singura influență majoră asupra mulțimilor.

Putem alege să evoluăm – așa precum codul Universului ne îndeamnă să o facem

Știind că Universul ne susține, fiecare dintre noi trebuie să se dedice schimbării vechilor obiceiuri, înlăturării condiționărilor, precum și deschiderii spre noi moduri de a gândi, de a crede și de a relaționa cu semenii. Trăim într-o vreme a Trezirii. Putem alege să evoluăm – așa precum codul Universului ne îndeamnă să o facem – sau putem să ne opunem creșterii și schimbării.

Dar, cu cât ne vine mai ușor să acceptăm că schimbarea constituie dinamica stării de ființă vie, cu atât ne va fi mai ușor să ne transformăm și să ducem familia noastră umană mai departe, dincolo de umbrele spaimelor, în Lumina Iubirii, după cum ne este dat”, a mai scris clarvazatoarea Carmen Harra.

Adauga un comentariu