Cancan

Carmen Harra, previziune pentru finalul lui 2021: „Va veni o criză!”

Publicat: 08 mart. 2021
carmen harra zambeste
Clarvăzătoarea Carmen Harra

Face ce face și iese în evidență cu fiecare predicție pe care o spune în spațiul public. De această dată, Carmen Harra a făcut o nouă previziune pentru finalul anului 2021 în care atenționează că nu vom avea parte de momente fericite. Clarvăzătoarea atrage atenția că la finalul anului omenirea se va confrunta cu o nouă criză mondială generată de conflictele politice dintre țări.

Carmen Harra, pe numele ei adevărat Carmen Mureşan, s-a născut în Bistriţa, dar din anul 1983 este stabilită în America. Româncă nostra este doctor în psihologie și în același timp deține un cabinet de terapie alternativă. Este o prezență constantă în showbiz-ul din Statele Unite unde face diferite preziceri care atrag atenția publicului.

Carmen Harra, previziune pentru finalul lui 2021

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut previziuni despre finalul anului 2021 și ce ar urma să se întâmple în aceste ultime luni.

”Vor fi mai multe inundații. Anul acesta, din fericire, cutremurul ne va ocoli. Inundații însă vor fi, dar anul acesta fenomenul politic vă fi cel mai puternic și nu aspectele acestea care vizează fenomenele naturale.

Anul 2021 va fi mult mai liniștit decât 2017. Vor fi două sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din permietru și din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii că ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru.

În 2021 va veni o criză economică. Să ne așteptăm la ea la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic”,  a dezvăluit Harmen Harra, în direct, la Antena 3.

Carmen Harra, pe numele ei adevărat Carmen Mureşan, s-a născut în Bistriţa, dar din anul 1983 este stabilită în America.

Este doctor în psihologie și deţine un cabinet de terapie alternativă. Este deseori invitată în emisiuni, face preziceri despre celebrități şi evenimente şi susține că poate vorbi cu spiritele.

Ce i-a transmis Maria Ghiorghiu lui Carmen Harra

Carmen Harra și Maria Ghiorghiu au fost puse față-n față în cadrul unei emisiuni televizate. Femeia care susține că a prezis incendiul de la Colectiv i-a făcut și o previziune lui Carmen Harra.

La începutul dezbaterii, cele două clarvăzătoare au avut un schimb de replici de complezenţă. Cu această ocazie, Harra a întrebat-o pe Maria Ghiorghiu dacă se vă mai mărita:

”Vă felicit pentru mintea dvs. extraordinară şi pentru viziunile extrem de corecte pe care le faceţi. Sunteţi nemaipomenită.

Poate-mi spuneţi şi mie dacă mă mai mărit! Aş vrea să vă întâlnesc, doamna Maria, mai stau două zile şi aş vrea să vă întâlnesc!”

”Sigur că da, eu aşa vă văd! Vă văd cu cineva, cu un prinţ! Mă invitaţi şi pe mine! O să vă măritaţi, o să vedeţi!”, i-a răspuns Maria Ghiorghiu celebrei Carmen Harra.

Motivul incredibil pentru care Carmen Harra nu are iubit!

În urmă cu 10 ani, Carmen Harra a trecut printr-o tragedie îngrozitoare. Și-a pierdut soțul. Însă este cutremurător faptul că ea a știut, timp de 27 de ani, că sufletul-pereche nu vă ajunge la vârsta de 60 de ani.

”L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, în calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani. Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani. În 2001, înainte de a murit, eu i-am spus, ”Vezi că pe plămânii tăi este o problemă”. (…) Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba”, a povestit la un moment dat Carmen Harra despre povestea să de iubire.

Virgil Nicodivi, soțul lui Carmen Harra, a murit la 59 de ani, din cauza cancerului la plămâni. Cei doi au trei fete împreună, iar bărbatul a fost întotdeauna o prezentă discretă.

Adauga un comentariu