Prima pagină » Cancan ultimă oră » Carmen Harra, previziuni de-a dreptul neașteptate despre scandalul dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu

Carmen Harra, previziuni de-a dreptul neașteptate despre scandalul dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu

25 apr. 2024, 23:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cristina Cioran și Alex Dobrescu se află într-un scandal de proporții, asta după ce actrița a obținut un ordin de protecție pe numele fostului ei iubit, ordin pe care acesta l-a încălcat, motiv pentru care în urmă cu mai bine de o săptămână oamenii legii l-au ridicat pe designer direct din locuința blondinei.

Vedeta a făcut tot posibilul să obțină o prelungire a ordinului, însă în primă fază, judecătorii nu i-au dat câștig de cauză.
Totuși, nu se știe cum se va finaliza întregul scandal dintre cei doi, dar Carmen Harra a făcut o serie de previziuni de-a dreptul surprinzătoare.

Cristina Cioran ar putea chiar să-și întâlnească jumătatea

Clarvăzătoarea susține că relația dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu este una Karmică, iar vedeta trebuie să facă pace cu tot ce se întâmplă și să-l ierte pe designer, pentru ca totul să se rezolve.

Ba mai mult, se pare că în următoarele luni, Cristina Cioran ar putea chiar să-și întâlnească jumătatea.

„Cristina este un om foarte puternic, independent. Ea a avut o relație karmică cu Alex, nu a fost o întâmplare că a apărut în viața ei. El este cifra șase, iar ea are în anul vieții cifra șase, ceea ce îi leagă din vieți anterioare, astea sunt relațiile karmice. Este foarte interesant, ea trebuie să aibă un singur copil și iată că-l are.

Trece printr-o perioadă zbuciumată, dar situația asta de tensiune trebuie să fie rezolvată în sufletul ei, să facă pace cu ce s-a întâmplat, ca lupta asta să nu mai continue emoțional, mental. (…)În viața ei apare altcineva, tot o persoană mai tânără, întâlnește un alt om până la un interval de 8 luni sau un an și jumătate. Își reface viața și are noroc de familie, însă nu se poate produce asta până nu-și rezolvă legătura karmică pe care a avut-o cu Alex. Trebuie să înțeleagă de ce a venit el în viața ei”, a declarat Carmen Harra, pentru un post TV.

Cristina Cioran va avea parte de fericire în viitor

De asemenea, Carmen Harra a mai prezis și faptul că în viitor Cristina Cioran va avea parte de multă iubire și afecțiune și va primi fix ceea ce are nevoie.

Se pare că aceasta ar putea să-și întâlnească jumătatea, căci în viața ei ar intra un bărbat cu o energie pozitivă, fiind chiar omul de care va avea nevoie.

„Trebuie să se gândească la aspectele care au existat între ei, ce a dus la relația asta, de ce natură a fost, să nu se uite doar la aspectele negative și să se elibereze de conexiunea pe care a avut-o cu el. E un pic de muncă sufletească, spirituală, psihologică, dar poate ajunge la așa ceva. Ea vrea să meargă înainte, iar asta e singura ei oportunitate, să închidă ușa spirituală cu acest bărbat, nu prin restricții. În viața ei vine un bărbat cu o energie pozitivă, un om de care are nevoie și o iubire pe care nu a cunoscut-o până acum. Va fi foarte iubită în viitor”, a mai spus Carmen Harra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *