Cancan ultimă oră

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2023. Ce se va întâmpla în următorii zece ani: „Trecem prin purgatoriu”

Publicat: 30 nov. 2022
Carmen Harra previziuni pentru anul 2023. Ce se va întâmpla în următorii zece ani Trecem prin purgatoriu
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2023

Carmen Harra, în vârstă de 67 de ani, a spus, în cadrul unui interviu, la ce trebuie să se aștepte românii în anul ce urmează. Ea a făcut mai multe previziuni, care au fost total neașteptate, nu doar pentru viitor, ci și pentru următorul deceniu.

Conform spuselor lui Carmen Harra, omenirea ar putea avea parte de o nouă pandemie. Iată ce previziuni a adus clarvăzătoarea în legătură cu anul ce va urma, dar și cu următorii 10 ani.

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2023

Carmen Harra a adus atât vești bune, cât și vești mai puțin plăcute. Într-un interviu, ea a spus că războiul dintre Rusia și Ucraina ar urma să se sfârșească. Pe de altă parte, un virus mai periculos decât Covid-19, ar urma să atace omenirea.

Boala s-ar putea transmite prin alimente, urmând să afecteze sistemul digestiv.

„Încă de când a apărut covidul, eu am avertizat că ăsta e un virus, dar va apărea altul. Noul virus va apărea undeva la sfârșitul anului 2023. Va fi un virus care se ia prin alimentație și care va afecta sistemul digestiv. Dacă atacăm sistemul digestiv, putem, prin virusul care va veni, să decimăm de 10 ori mai mult din populație decât s-a întâmplat înainte.

Ăsta este un virus de o mie de ori mai periculos!”, a spus clarvăzătoarea.

Carmen Harra, previziune cutremurătoare pentru următorii zece ani

Carmen Harra este de părere că în următorii 10 ani omenirea va fi marcată de boli, foamete, o criză economică fără de precedat, iar previziunea clarvăzătoarei s-ar baza pe faptul că Biblia a menționat, în nenumărate rânduri, această perioadă de „purgatoriu” de cel puțin 7 ani.

Clarvăzătoarea consideră că noi traversăm acea perioadă în momentul actual, adică trecem prin purgatoriu, iar vremurile grele nu se opresc să vină, mai ales că o pandemie la mai rea decât prima este pe drum.

„Următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire! Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete și așa mai departe. Noi traversăm acea perioadă acum, trecem prin purgatoriu”, a adăugat Carmen Harra, în cadrul podcastului Golder Hour.
Comentarii
Adauga un comentariu