Cancan

Carmen Harra și-a schimbat numele! Cum apare acum celebra clarvăzătoare în documente

Publicat: 20 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Harra și-a schimbat numele Cum apare acum celebra clarvăzătoare în documente
Cunoscuta Carmen Harra și-a schimbat numele și se numește acum Olivia Rich

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra și-a schimbat numele! Fosta componentă a trupei Trio Expres apare acum altfel în acte. Aceasta a devenit cu adevărat cunoscută după ce s-a stabilit în America. Însă nu muzica a fost cea care a ajutat-o să devină faimoasă, ci postura de clarvăzătoare.

Carmen Harra, în vârstă de 65 de ani, a devenit cu adevărat cunoscută după ce s-a stabilit în SUA, în urmă cu mai bine de trei decenii. Aceasta avusese în România o carieră remarcabilă ca solistă de muzică ușoară, între 1979 și 1987. Cu toate acestea, Harra a descoperit faima peste Ocean din postura de clarvăzătoare.

Carmen Harra și-a schimbat numele

În urmă cu trei ani, Carmen Harra a deschis un proces în care a dat în judecată statul român prin Ministerul Finanțelor Publice, Poliția Română prin Ministerul Administrației și Internelor, Parchetul de pe lângă Tribunalul București, doi notari publici, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară și o bancă din București, în încercarea de a-și recupera o vilă cochetă din centrul Capitalei.

În respectivele documente oficiale, multe depuse chiar în toamna acestui an, se observă că fosta componentă a trupei Trio Expres și-a schimbat numele! Astfel, în dreptul clarvăzătoarei judecătorii bucureșteni au trecut următoarele noi date la rubrica nume: Rich Olivia (fostă Nicodivi Carmen Harra Doina Mureșan). De altfel, și unele firme din Statele Unite ale vedetei sunt trecute sub același nume.

A activat în Trio Expres

Trupa de fete Trio Expres a activat în România între anii 1979 și 1987. Printre componentele acestei trupe, de-a lungul celor opt ani, s-au perindat Carmen Harra, Claudia Daniela Nacu, Aida Pentzer Pânzaru, Stela Enache și Natalia Guberna.

Datorita lui Titus Munteanu am format noi Trio Expres (…) Cântam în grupuri emisiuni de Revelion cu Angela Similea, Mirabela… Și din cauza vocii penetrante, eu trebuia să cânt de pe hol ca sa nu îi acopăr pe ceilalți. «Să iasă trompeta din studio că ne strică înregistrarea», îmi spunea Titus Munteanu”, și-a amintit Carmen Harra la un moment dat, vorbind despre cariera ei muzicală într-o emisiune televizată.

Previziune cutremurătoare pentru România

În vară, Carmen Harra a făcut previziuni teribile cu privire la situația din România în contextul epidemiei de coronavirus. Ea a precizat că situația asta trebuie controlată la nivel politic. Trebuie făcut ceva pentru că altfel oamenii se vor revolta și pericolul cel mai mare este revolta, care poate să fie foarte violentă. Acum, oamenii se vor revolta pentru că ei se simt în nesiguranță.

În România, situația se poate ameliora puțin, până la sfârșitul anului, din punctul de vedere al virusului. Cu toate acestea, situația economică nu se poate ameliora așa cu una, cu două, dar starea generală se poate îmbunătăți puțin spre sfârșitul anului. Oamenii încearcă să își regăsească calmul, să se regăsească pe ei, să înțeleagă ce se întâmplă și să găsească soluții la situația respectivă”, a spus Garmen Harra.

Cu toate acestea, Carmen Harra și-a schimbat numele și rămâne de văzut cum se va prezenta de-acum încolo.

Adauga un comentariu