Cancan

Carmen Harra vine cu previziuni sumbre despre ce se va întâmpla după sfârșitul pandemiei

Publicat: 27 aug. 2020

Carmen Harra, celebra prezicătoare parapsiholog stabilită în America, a făcut unele declarații cutremurătoare despre pericolele care urmează, odată ce pandemia de coronavirus va lua sfârșit.

„Lucrurile revin încet încet la normalitate, dar viața nu va reveni niciodată la ce a fost înainte. Este o traumă pe care conștiința colectivă a omenirii o suferă și traumele se rezolva destul de greu. În plus, perioada de izolare a fost foarte lungă și a afectat omenirea întreagă cu consecințe care urmează să se vadă, afectând sectorul economic, politic, de infrastructură, religia și așa mai departe.

Oamenii sunt speriați peste tot, deși încearcă să acționeze ca și cum nu ar fi, ei ar vrea încet să revină la o viață normală, însă va trebui cel puțin până în primăvară anului viitor să vedem o îmbunătățire a stării generale de spirit a oamenilor și prin toamna virusul revine într-o altă formă! Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferte forme, așa că vaccinurile care vor apărea de la Oxford, din Franța de la Institutul Pasteur, din America, vor trata anumite aspecte ale virusului dar nu vor găsi soluția completă!”, a spus aceasta.

Când vom răsufla liniștiți

„Abia prin anul 2022 vom simți o stare generală de relaxare din punct de vedere sentimental și emoțional. Între timp lucrurile vor suferi schimbări majore, cum spuneam, din anumite puncte de vedere. Există un colaps economic mondial care va duce la multe schimbări în lume. Din această cauza starea generală este de dezorientare. Nu vreau să par negativă și nu sunt deloc negativă dar sunt foarte realistă în vizionarile mele. Eu vorbesc despre aceste lucruri în prima mea carte, «Karma de fiecare zi», de acum peste 20 de ani. Vorbesc despre o cădere a sistemelor politice, economice și despre schimbările la nivel religios”, a mai spus Carmen Harra.

Când va lua sfârșit definitiv pericolul

„Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire. Să sperăm că omenirea devine mai înțeleaptă și reușește să înțeleagă că tot ce ni se întâmplă acuma este, de fapt, o lecție karmică! Karma este consecința experiențelor noastre de-a lungul timpurilor, de-a lungul a sute de ani de existență și în plus se termină o eră în evoluția omenirii și începe o altă eră. Era care vine în viitor din 2033, în viitorul omenirii va fi o lume mai bună, o lume mai frumoasă, mai curată, mai reală, mai justă, eliminând niște structuri greșite și eliminând dominația asta materială care ne-a făcut să ne urâm între noi și să ne batem între noi, conceptele religioase din care tot așa ne băteam pentru diferiți Dumnezei și aceste sunt cele care suferă mutații incredibile”, a spus parapsihologul.

„Se naște o nouă religie, când Hristos a zis «Revin pe Pământ după 2000 de ani», trebuia să adăugăm cei 33 de ani de la moartea lui Hristos. Deci 2033 este anul când intrăm în ce se numește Era Luminii și până atunci mai avem vreo 13 ani de încercări! Acest virus este doar o încercare, încercarea cea mai mare urmează după virus, important este să nu ne fie frică!”, povestește Carmen Harra!

Comentarii
Adauga un comentariu