Cancan

Carmen Movileanu – biografie inedită pentru „vocea Teleenciclopediei”. Care a fost marea dramă a fostei prezentatoare a TVR

Publicat: 03 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Movileanu - biografie inedită pentru vocea Teleenciclopediei. Care a fost marea dramă a fostei prezentatoare a TVR
Carmen Movileanu și-a pierdut soțul din cauza băuturii

Carmen Movileanu are o biografie impresionantă. După Revoluție, aceasta a fost crainică la TVR 2. Din păcate, cariera sa a luat sfârșit atunci când crainicele au fost înlocuite de spoturile publicitare. După acest eveniment trist, vedeta a fost trimisă la secția de Divertisment. Deși nu a rămas fără job, acest lucru a întristat întregul colectiv.

Pe plan personal, Carmen Movileanu a fost măritată cu Bodgan Movileanu. Acesta a fost director de imagine. Deși era un om extrem de rafinat, căsnicia celor doi a luat sfârșit din cauza băuturii. Soțul lui Carmen Movileanu avea acest viciu și nu a putut renunța la el, nici din dragoste pentru familia sa. În final, băutura i-a adus moartea. După divorț, fosta crainică TVR a mai avut o relație de scrută durată, care i-a provocat numai suferință. Împreună cu Bogdan Movileanu are o fiică, Maria Movileanu.

Carmen Movileanu biografie

Carmen Movileanu a fost o celebră crainică de televiziune. Pe postul TVR, aceasta a produs emisiunea „Ieri, azi și mâine”, prezentată de Corina Dănilă. Aceasta a ieșit la pensie în anul 2018, la vârsta de 62 de ani. După ce tatăl său a murit, vedeta a avut grijă de mama sa. După ieșirea la pensie, aceasta a rămas colaboratoare a emisiunii Teleenciclopedia. Din cauza timpului, aceasta a fost singura colaborare pe care și-o putea permite la acea vreme.

Carmen Movileanu a debutat în televiziune la vârsta de 20 de ani. Televiziunea a fost prima dragoste a vedetei. După ce a ieșit la pensie, a rămas în relații bune cu toți colaboratorii săi. Încă de la început, crainica TVR și-a însușit spiritul televiziunii, dar și curajul și nebunia fără de care nu putea supraviețui în această industrie. Cariera sa de crainică s-a sfârșit brusc.

„M-am dus în studioul de emisie și acolo am constatat că, pe desfășurătorul zilei, nu mai figura niciun anunț de crainică. Am crezut că era o eroare, așa că am sunat la Stoica Meteleanu, «tăticul» crainicelor, și-am întrebat unde sunt anunțurile. Iar el mi-a răspuns: «Am văzut și eu că lipsesc, am sunat la Programe și mi s-a spus că, de azi, crainicele nu mai există pentru Televiziunea Română»”, a povestit Carmen Movileanu.

Carmen Movileanu, viață de coșmar alături de soțul ei

Soțul lui Carmen Movileanu a fost director de imagine. Cei doi s-au căsătorit în anul 1981 și au împreună o fiică, Maria Movileanu. Cu toate că este un om extrem de rafinat, acesta avea un viciu care a pus capăt căsniciei. Când au divorțat, copilul avea doar un an și opt luni. Deși o iubea, bărbatul i-a spus că nu îi poate promite că se va lăsa de băutură, deoarece nu putea face acest lucru. Cu toate că era conștient că băutura îi face rău, Bogdan Movileanu nu a renunțat la viciul său, iar în final acesta i-a adus sfârșitul. Când acesta a murit, Carmen avea doar 30 de ani.

„Nu era niciodată agresiv, violent, era sensibil, un artist în adevăratul sens al cuvântului, l-a iubit și l-a stimat toata lumea, dar din nefericire, nimeni nu l-a putut ajuta să iasă din starea aceea”, își amintește Carmen Movileanu

Chiar și după ce au divorțat, cei doi au rămas în relații bune, de dragul profesiei și al copilului. De înmormântare s-a ocupat vedeta, împreună cu mama sa. Carmen a fost foarte afectată de moartea soțului său, iar acest lucru i-a afectat performanțele de la serviciu. După divorț, Carmen Movileanu a mai avut o relație de scurtă durată, dar care i-a provocat doar suferință atât ei, cât și fiicei sale.

Așadar, Carmen Movileanu are o biografie impresionantă și o poveste de viață tragică, pierzându-și soțul din cauza băuturii.

Adauga un comentariu