Prima pagină » Radio » Actualitate » Carmen Tănase a avut mari probleme de sănătate. Cu ce boală cruntă s-a confruntat actrița

Carmen Tănase a avut mari probleme de sănătate. Cu ce boală cruntă s-a confruntat actrița

11 mart. 2022, 10:03,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgita actriță Carmen Tănase s-a confruntat cu mari probleme de sănătate în urmă cu ceva timp, iar riscul cel mai mare era paralizia. Ea a recunoscut că nu a dat importanță durerilor pe care le avea, ceea ce i-a agravat situația. În cele din urmă, Carmen Tănase a luat decizia de a merge la medic și a aflat că are o tumoră la măduva spinării. Operația a decurs bine, astfel că ea este în afara oricărui pericol.

Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Este foarte iubită de o mulțime de oameni și are fani în toată țara. Totodată, artista are și un copil minunat, dar viața ei nu a fost mereu la fel de ușoară. Pe lângă faptul că și-a pierdut soțul, în urmă cu ceva timp a fost diagnosticată și cu o boală extrem de gravă.

Carmen Tănase, mari probleme de sănătate

Carmen Tănase a fost mereu o femeie puternică, însă viața i-a dat multe lovituri de-a lungul timpului. În urmă cu trei ani ea a primit un diagnostic crunt de la medici, iar riscul de paralizie era unul foarte mare dacă nu se intervenea prompt.

Aceasta avea de mult timp dureri de spate, asa că nu a luat în seamă crizele de la început. Apoi, a decis să meargă la medic, iar după ce a făcut un RMN a aflat că are o tumoră la măduvă, lucru ce a speriat-o foarte mult. Atunci, actrița nu a mai stat pe gânduri și în doar trei zile s-a operat. În cazul în care nu făcea această intervenție, exista riscul să paralizeze. De atunci nu a mai avut probleme și se simte foarte bine, operația fiind una de succes.

„Mi-au arătat-o… Măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că, din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat”, a povestit îndrăgita actriță.

Carmen Tănase nu și-a revenit după moartea soțului

Actrița Carmen Tănase a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Victor Parhon. Cei doi au fost de nedespărțit până când bărbatul a decedat, deși au divorțat la doar 3 ani de la căsătorie. Iubirea lor a fost una specială, care, însă, s-a terminat mult prea repede. A rămas doar cu fiul său, Tudor, care îi amintește mereu de cel pe care l-a iubit.

Actrița a rămas văduvă încă de la 39 de ani și nu și-a mai refăcut viața de atunci. Carmen Tanase spune că nu s-a vindecat niciodată de această pierdere, dar scena a ajutat-o să facă mai ușor față durerii. Când urcă pe scenă, uită de tot și trăiește din plin momentul acela, dar când revine la viața normală, suferința reapare.

„Nu a vindecat-o niciodată, dar pe scenă uiți. Pe scenă nici nu îți mai e rău. Pe scenă se întâmplă un miracol. Poate nici nu e un miracol, te concentrezi și uiți. A fost scăpare, scena e o scăpare. Și acum, când urc pe scenă, parcă nu mai există nimic, parcă e totul ca înainte. Când se termină spectacolul revii la realitatea crudă. Pentru mine scena este, a fost și va fi partea frumoasă a vieții mele. Împreună cu băiatul meu. Scena și băiatul meu luminează viața mea”, a mărturisit actrița.

Dincolo de toate acestea, în prezent, Carmen Tănase nu se mai confruntă cu probleme de sănătate și duce un trai liniștit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *