Cancan ultimă oră

Carmen Tănase, despre drama vieții sale. Actrița nu poate trece peste moartea soțului

Publicat: 23 ian. 2022
Carmen Tănase a fost extrem de afectată de moartea soțului și nu și-a mai refăcut viața de atunci

Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Celebrul personaj este mereu cu zâmbetul pe buze și emană o energie plăcută, dar se pare că în sufletul ei ascunde multă durere. Nici la peste 20 de ani de la moartea soțului nu și-a putut reveni din șocul pe care l-a trăit.

Carmen Tănase, puternic afectată de pierderea soțului

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Aceasta are parte de o carieră impresionantă și pare că toată viața ei a fost una de succes, fără probleme, dar lucrurile nu au stat deloc așa. În urmă cu 22 de ani a primit de la viață cea mai mare lovitură posibilă.

Carmen susține că moartea soțului a afectat-o la fel de mult ca moartea tatălui ei. Era pe atunci tânără, avea doar 40 de ani și un copil pe care urma să îl crească singură. Actrița recunoaște că până în ultima clipă i-a spus soțului ei că boala sa se va trata, iar lucrurile vor reveni la normal, deși situația era extrem de gravă.

A considerat că acestuia îi va fi mai ușor în ultimele clipe de viață și va suporta mai mult durerile, cu speranța că se va vindeca. Acesta suferea de cancer pulmonar, cu care s-a ales din cauza faptului că fuma prea mult. Muncea noaptea, era stresat și își găsea refugiul în tutun, care l-a afectat și l-a costat moartea la doar 57 de ani.

„A fost un moment foarte greu, nu știu dacă cel mai greu, poate că egal cu ăsta a fost când l-am pierdut pe tata. Dar a fost un moment amar. Eu m-am luat la trântă cu doamna periculoasă în negru și am zis te înving, nu mi-e frică de tine. Și faptul că nu am reușit să o înving… Eu i-am dat lui Țucu tot timpul speranțe, așa am considerat atunci să-i ascund adevărul, pentru ca el să fie pozitiv. Tot timpul i-am zis o rezolvăm. Numai eu știu ce era.’, a declarat ea.

Carmen Tănase nu și-a refăcut viața

Carmen Tănase a fost extrem de afectată de moartea soțului și nu și-a mai refăcut viața de atunci. Celebra actriță mărturisește că nu și-a propus să rămână singură toată viața, dar nici nu a simțit nevoia de a avea pe cineva lângă ea după plecarea definitivă a celui care i-a dăruit un copil.

Actrița spune că pentru ea nu a avut niciodată o mare valoare căsătoria, dar a făcut nuntă cu Țucu pentru că venise pe lume și un copil și mai mult la insistențele familiei. La starea civilă, ea nu a răspuns cu DA, așa cum este normal, ci a zis BINEÎNȚELES, un mod atipic de a te căsători.
Adauga un comentariu