Cancan

Carmen Trandafir a avut o copilărie tristă. Artista și frații ei au crescut fără tată

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Trandafir a avut o copilărie tristă. Artista și frații ei au crescut fără tată
Carmen Trandafir și Emil Grădinescu formează un cuplu de foarte mulți ani și împreună au o fiică minunată

Carmen Trandafir, care mai are doi frați și o soră, a avut o copilărie tristă, marcată de pierderea tatălui dar și de multe lipsuri. Artista susține că mama ei a dus tot greul și s-a îngrijit să țină familia unită. Cu toate acestea, Carmen Trandafir a trecut peste aceste greutăți și este împlinită și profesional, dar și familial.

În urmă cu ceva timp, Carmen Trandafir și-a făcut curaj și a vorbit despre anii copilăriei sale. Artista a făcut parte dintr-o familie numeroasă, alături de mama și frații săi, tatăl nefiind prezent în viața lor. Dar iată cât de greu le-a fost în toți acei ani și cu ce amintiri a rămas Carmen Trandafir.

Carmen Trandafir a avut o copilărie tristă

Răzvan, Sorin și Ramona sunt frații cu care se mândrește Carmen Trandafir. Cu toate că au fost afectați de lipsa tatălui, în prezent se bucură de viața pe care o au.

În urmă cu ceva timp, Carmen Trandafir oferea un interviu pentru Viva.ro, în care a făcut o serie de mărturisiri despre anii copilăriei sale. Mama ei cu greu a făcut față acelor momente, însă a muncit pentru ca ai săi copii să nu simtă lipsa tatălui lor.

„Am avut o copilărie oarecum altfel. Noi, neavând tată, am trăit mai greu momentele. Dar greul a fost pe mama, ea a avut grijă să nu simțim lipsa tatălui și a muncit. Noi i-am fost alături, dar, fiind singură, ea a fost mai aspră cu noi. E adevărat că și noi am fost ascultători. A fost mai greu pentru noi, dar am devenit mai responsabili.

Am avut prieteni, colegi, ne-am adunat tot timpul acasă la noi, în timpul școlii, și la Școala Populară de Artă. Toți colegii mei veneau acasă la noi cu plăcere, pentru că mama gătea pentru toți. Făcea cele mai bune dulciuri și șnițele. «Să mergem să mâncăm șnițele la mama lui Carmen și a Sorinei», așa ziceau.

Ceea ce văd că și eu continui la fel, pentru Ana. Până în pandemie, petreceam majoritatea weekend-urilor cu colegi de-ai ei. Ziceam: «Azi, alege cinci colegi!» Și făceam o sâmbătă de jocuri, de filme, de joacă fără telefoane. Le spuneam: «Cine vorbește urât, pedeapsă!» Adică spăla un geam, aspira… Niște pedepse care să îi și amuze”, a declarat Carmen Trandafir.

Cum își crește Carmen Trandafir fiica

Carmen Trandafir și Emil Grădinescu formează un cuplu de foarte mulți ani și împreună au o fiică minunată. Ana are 15 ani, iar mama sa a vorbit despre educația pe care i-a oferit-o și relația pe care o are cu ea, comparativ cu anii plini de chinuri de când ea era o copilă.

„Noi suntem patru frați: Sorina, eu, Răzvan și Ramona, sora mea cea mică. Copilăria? Oarecum e diferită pentru toți. Alte vremuri am trăit eu, alte vremuri trăiesc ei. Să zicem, noi altfel vedeam o portocală adusă de Crăciun și altfel o privesc ei, care o au acum în fiecare zi. Ana înțelege, pentru că i-am explicat de mică și mi-a zis că trăiește momentele comunismului, plus că ea și azi a văzut a mia oară un film românesc.

La fiecare lucru pe care îl face eu îi spun cum era pe vremea noastră. Dacă ridic tonul la ea sau dacă tati e dur cu ea, că e mai strict, ori dacă profesorii sunt nu știu cum, îi reamintesc apoi, în glumă, de perioada copilăriei mele: «Ana, mamă, dă-mi puțin, să-ți dau cu rigla la palmă, să te mângâi un pic!» Pe vremea noastră te durea și îți rămâneau semne. Ce dureri erau…”, rememorează Carmen Trandafir, vremurile de odinioară.

Adauga un comentariu