Bzi.ro

Cartierul Cantemir – primul dintre cele 7 spații tinere

Publicat: 10 oct. 2019
201 Vizite 0 Comentarii
Editia PDF
15 Oct. 2019

Pe 11-13 octombrie 2019, interval orar 16:00-20:00 debutăm cu prima acțiune de revitalizare urbană a cartierelor ieșene, primul fiind Cartierul Cantemir, șos. Națională 43 – Clădirea Salubris.

Proiectul are drept scop exploatarea potențialului cartierelor ieșene și a tinerilor rezidenți în acestea, prin reabilitarea urbană a cartierelor ieșene. În cadrul acestui eveniment va avea loc crearea picturilor murale în timp real.

Locuitorii ieșeni se vor bucura de domenii precum:

  • târg de voluntariat,
  • street-art, grafitti,
  • concerte,
  • dansuri și literatură,
  • prin prisma artiștilor locali.

Începând cu ziua de joi, artiștii stradali se vor ocupa de reabilitarea amplasamentelor. Restul activităților să fie desfășurate începând cu ziua de vineri.

„La prima inițiativă din cadrul acestui proiect de tineret garantăm voie bună și amintiri frumoase ce vor contribui la dezvoltarea Iașului, alături de locuitorii orașului.”, Ana Octavia, Manager Proiect.

Evenimentul face parte din proiectul „Iași – oraș policentric”, care este organizat de asociația 1-2-3 Education, în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași. Investiție din fonduri publice nerambursabile în baza legii 350/2005. desfășurându-se sub egida programului „Iași-Capitala Tineretului din România 2019-2020”.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit