Actualitate

Cascadorii râsului! Un barbat din Vaslui a fost bătut cu cratița in trafic de fosta soție și fosta soacră – VIDEO

Publicat: 02 mai 2021

Un bărbat din Vaslui a fost agresat în trafic de fosta soție și mama acesteia. Cele două femei au avut grijă să-i vandalizeze și mașina, care aparținea actualei partenere a bărbatului. Urmează imagini care vă pot afecta emoțional, relatează Realitatea PLUS.

În timpul altercației, fiica celor doi, în vârstă de 14 ani a fost și ea agresată de către mamă. Adolescenta încerca să aplaneze conflictul.

Soacra a încearcat să lovească mașina fostului ginere cu o tigaie.

Văzând că nu se înțelege cu cele două, bărbatul a demarat în trombă. El s-a oprit direct la secția de poliție, unde a depus plângere.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru violență în familie, în cazul adolescentei agresate.

Comentarii
  • Atat stit voi !, ”Cascadorii rasului ” fosta nevasta si fosta soacra lau zmardoit in trafic pe fostul sot si pe propria fica !, veselie hlizeala si paranghelie !, dar daca era invers ? daca era fostul sot batausul ? aveati titlul ” Criminalul , porcul, animalul, nenorocitul violent , o bruta fara suflet a batut doouuaa feemeei faaraa aaparaaree ziua in amiaza mare in mijlocul straazii

  • Daca vrei Mercedes de „bombardier” te duci la munca si muncesti, faci o rata ceva. Nu te astepta sa:

    – iti dea nevasta masina de fitosi moca
    – da-i lucrul inapoi daca te desparti de ea
    – un Logan nu era bun? Chiar Mercedes va trebuie?!
    – eu muncesc si 30+ ani, de la 18 mai precis si sunt din clasa aia careia ii „pute mana a bara de autobuz” deci se poate, da?! Tramvai, pejos, bicla

Adauga un comentariu