Magazin

Câștigă un apartament nou Solumnia în Iași

Publicat: 23 dec. 2019

Vrei sa castigi un apartament nou in Iasi, care sa iti aduca venituri lunare garantate si un raandament financiar mare, atat la inchiriere, cat si la vanzare, intr-un ansamblul rezidential nou, amplasat intr-o zona in plina dezvoltare, cu trafic fluid si statia de tramvai la doar 50 m pietonali?

Cumperi un apartament SOLUMNIA şi mai poţi câştiga unul

Cumpara un apartament SOLUMNIA in cel mai nou ansamblu mixt de pe strada Aurel Vlaicu, zona Tatatarasi-Piata 2 Baieti, si beneficiezi de sansa unica de a castiga premiile celui mai profitabil concurs de pe piata imobiliara din Iasi.

Cumpara un apartament nou SOLUMNIA si achita minim 50% din pretul acestuia si te inscrii automat in concurs. Mai multe apartamente SOLUMNIA achizitionate, indiferent de tipul si suprafata acestora, iti aduc mai multe sanse de castig.

Fiecare talon de concurs iti aduce sansa reala de a castiga unul dintre premiile SOLUMNIA:

– 1 apartament nou cu 1 cameră
– 1 loc de parcare subteran

– 5.000 lei.
Campania organizata de ansamblul SOLUMNIA se desfasoara pana pe 30 aprilie 2020, iar extragerea premiilor va avea loc pe data de 8 mai, ziua SOLUMNIA, la ora 11:00. Valoarea totala aproximativa a premiilor este de 38.000 euro si este apreciata ca fiind campania cu cele mai mare premii raportat la campaniile organizate pe piata imobiliara din Iasi.

 loading...

Adauga un comentariu