Actualitate

Câştigător Survivor România All Stars 2024. Cine va lua premiul de 100.000 de euro

Publicat: 12 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câştigător Survivor România All Stars 2024. Cine va lua premiul de 100.000 de euro
Se știu cei 3 care se vor bate pentru titlul de câştigător Survivor România All Stars 2024

S-a aflat cine sunt concurenții din finală și care se bat pentru a deveni câştigător Survivor România All Stars 2024. Marele învingător se va întoarce din Dominicană cu un premiu de 100.000 de euro.

Câştigător Survivor România All Stars 2024

Eliminată după pierderea duelului cu Ana Porgras, Alexandra Ciomag și-a luat rămas-bun de la Faimoase. Însă, fără să își dea seama, a dezvăluit public data la care va avea loc finala Survivor All Stars 2024.

„Ne vedem neapărat de 1 mai,” le-a spus Alexandra colegelor ei, Ana Porgras și Ștefania Stănilă.

Dezvăluirile vine în valuri până la momentul finalei, pentru că deja s-au aflat concurenții care reușesc să ajungă în fața telespectatorilor în înfruntarea pentru marele premiu și trofeul show-ului difuzat de Pro Tv.

Astfel, din informațiile difuzate de Viperele Vesele, se pare că în marea finală de la Survivor se vor înfrunta doi Războinici și un Faimos. Cu toții, băieți, toți intrați în show încă de la început. Mai exact, după ce, acum câteva seri a fost eliminat, în înfruntările de la individuale, Sorin Pușcașu, au mai rămas trei.

Cei trei concurenți care intră în finala Survivor România All Stars sunt Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu. Conform informațiilor difuzate până acum de Pro TV, câștigătorul show-ului de supraviețuire va fi decis de votul telespectatorilor.

„Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu se vor lupta în finala emisiunii, care va avea loc la sfârșitul lunii mai, pentru marele premiu în valoare de 100.000 euro! Ultimii eliminați din competiția Survivor România All Stars înaintea marii finale vor fi Robert Moscalu și Sorin Pușcașu”, susțin Viperele Vesele.

Cine pornește favorit

Iancu Sterp este avantajat deoarece Andrei Ciobanu a pendulat între Războinici și Faimoși și a fost readus în concurs după ce, inițial, a fost eliminat la duel de Ana Pal.

Zanni, la fel, după ce este eliminat și trimis în exil, va ajunge înapoi în show. Acolo o va elimina, la rândul său, pe Ștefania Ștefan, cea mai eficientă concurentă din istoria Survivor.

Întoarcerea lui Andrei Ciobanu în show, înfruntările cu actualii și foștii colegi de echipă nu i-au fost favorabile. Cel puțin, o parte a publicului a contestat întoarcerea lui la Survivor, considerând că este nemeritată.

Când vine vorba de eficiența concurenților care ar ajunge în finala Survivor România All Stars lucrurile sunt clare. Mai exact, cel puțin până acum, Zanni este cel mai bun dintre cei trei finaliști ai show-ului de la Pro TV. Acesta are o eficiență de 54,5 %, cu 42 de victorii din 77 de meciuri jucate până acum.

Pe locul al doilea s-ar clasa Iancu Sterp. În clasamentul eficienței, el are 33 de victorii din 65 de meciuri, adică un procent de 50,8 %. Andrei Ciobanu, Războinic, apoi Faimos, apoi iar Războinic, are , la ora actuală, o eficiență de 50 %. El a câștigat 33 de meciuri dintr-un total de 66 difuzate până acum.

Rămâne de văzut care dintre cei 3 va fi câştigător Survivor România All Stars 2024.

Adauga un comentariu