Prima pagină » Cancan » Din ce trăiește Zanni și ce venituri are. Iată ce face pentru bani Faimosul când nu este la „Survivor”

Din ce trăiește Zanni și ce venituri are. Iată ce face pentru bani Faimosul când nu este la „Survivor”

11 apr. 2024, 14:12,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume se întreabă din ce trăiește Zanni și ce venituri are Faimosul care a câștigat al doilea sezon al Survivor România. Artistul a devenit faimos în urmă cu câțiva ani, odată cu participarea sa la mai multe reality-show-uri. Zanni, pe numele real Robert Edmond Zannidache, și-a petrecut copilăria și adolescența prin orfelinate.

Zanni este unul dintre concurenții de la Survivor All Stars și, de altfel, cel care a câștigat sezonul doi al emisiunii de supraviețuire. Încă de la primele apariții pe micile ecrane, a strâns o comunitate generoasă pe internet. Totodată, cel puțin o perioadă, a fost căutat ca artist, iar câștigurile nu sunt neglijabile. Dar iată din ce își câștigă existența Faimosul de la Survivor All Stars.

Din ce trăiește Zanni și ce venituri are

Încă de la primele sale apariții, Zanni a câștigat popularitate în rândul telespectatorilor. Apoi, după câștigarea sezonului 2 Survivor România și revenirea în țară, Faimosul a fost solicitat pentru diverse evenimentele artistice. Deși el și Alex Velea ar fi rupt legătura, concurentul de la Pro TV a reușit să câștige bani în domeniul muzical.

Tânărul în vârstă de 26 de ani deține o firmă înregistrată în clasa CAEN: 9002, care se ocupă de activități suport pentru interpretare artistică (spectacole). Firma are o vechime de trei ani și, în anul 2022, conform unui raport, a avut o cifră de afaceri de 148.751 de lei. A avut o creștere de două procente, față de anul anterior. Cât despre profitul net, a înregistrat o scădere de 26%, în 2022, suma ajungând la 105.343 de lei.

De altfel, a mai câștigat bani din galele MMA, dar și în urma contractului cu Pro TV – pentru prezentarea emisiunii de pe Voyo, și anume Survivor: ExtraShow. În perioada în care a prezentat, ar fi câștigat peste 10.000 de euro, conform informațiilor apărute în presă.

Eliminarea lui Zanni a stârnit revoltă printre telespectatori

Zanni este unul dintre concurenții de la Survivor All Stars. Recent, a fost stârnită o revoltă în rândul mai multor telespectatori, după ce concurentul ar fi fost eliminat din competiție. Conform surselor Cancan, imaginile vor fi difuzate în luna mai. Ar fi fost eliminat în urma unui duel cu TJ Miles, însă șefii din Pro TV ar fi decis să îl aducă înapoi, pe micile ecrane.

Concurentul în vârstă de 25 de ani câștigă, în primul rând, o sumă considerabilă în urma contractului cu Pro TV. Odată cu revenirea în emisiunea care se filmează în Republica Dominicană, participanții și-au negociat contractele. De altfel, pe lângă acest fapt, concurentul mai are și alte surse din care câștigă bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *