National

Cât a cheltuit un tânăr pe o noapte de distracţie

Publicat: 19 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cât a cheltuit un tânăr pe o noapte de distracţie

Un tânăr a povestit ironic cum a cheltuit o mică avere într-o noapte, în clubul Loft, pe niște produse care ar fi costat mult mai puțin la un magazin din cartierul lui. A spart o mică avere într-o singură seară! Un tânăr a povestit cu ironie cum a cheltuit peste 1.200 de lei într-o singură noapte, în clubul de noapte Loft ! Acesta spune că dacă ar fi cumpărat aceleași produse de la magazinul Auchan , situat în cartierul lui, ar fi costat mult mai puțin.

Postarea plină de umor dar și de ironie a tânărului,care s-a semnat C.C, și care a făcut publică și nota de plată a fost preluată de site-ul kamikaze. Din ceea ce a afișat tânărul se văd prețurile exorbitante, practicate în clubul de noapte, o sticlă de 330 de ml de Coca Cola costând 406 RON, un energizant Red Bull de 250 ml costând nu mai puțîn de 720 RON , de exemplu.

,,Tot ce vedeți pe nota asta de plată costă 1.000 de lei la Auchan-ul de la mine din cartier, așa că vă aștept în parcare cu coșu’ plin, punem și o Maria Lătărețu feat David Guetta la mășină – dacă n-o să fie mai mișto decât la Loft, să mă scuipați în gură cu Armand de Brignac la pet. Să aducă cineva o roabă. Artifică e.”, scrie tânărul.

Adauga un comentariu