Cancan

Cât a dat Anamaria Prodan, pe zi, la hotelul în care se află cazată în stațiunea Venus

Publicat: 07 iul. 2020

Anamaria Prodan se află în vacanță, pe litoralul românesc. În mod surprinzător, însă, sexy-impresara nu a scos foarte mulți bani din buzunare pentru cazarea la malul mării.

Anamaria Prodan a renunat la destinațiile de lux și a decis să-și petreacă vacanța pe litoralul românesc. Sexy-impresara s-a cazat în Venus, la un hotel de cinci stele.

Împreună cu soțul și fiul ei, dar și câțiva prieteni apropiați, vedeta se relaxează la mare și se bucură de plajă și soare. Anamaria Prodan nu a scos însă mulți bani din buzunare, cel puțin, pentru cazare.

690 de lei pe noapte. Atât a plătit sexy-impresara. Vorbim despre o sumă modică… dacă ar fi să luăm în calcul hotelurile de lux la care se cazează de obicei, în alte destinații de lux.

Fără doar și poate, Anamaria Prodan este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Vedeta știe să-și pună atuurile în evidență și… nu și-a câștigat degeaba apelativul de „sexy-impresară”. Anamaria Prodan a reușit să dea jos câteva kilograme bune și este mândră de noile ei forme.

Așa că… sexy-impresara nu ezită să-și arate corpul în toată splendoarea lui. Anamaria Prodan s-a fotografiat în costum de baie, pe litoralul romnesc, și ce-i drept… arată demențial!

Adauga un comentariu