Cancan

Cât costă să o aduci pe Laura Lavric la un eveniment? Ce tarif are artista pentru două ore de show

Publicat: 24 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Multă lume se întreabă cât costă să o aduci pe Laura Lavric la un eveniment pentru a susține un concert. Artista se află de ani buni în topul preferințelor care apreciază muzica populară. Dacă cineva își dorește să o aibă pe cântăreață prezentă la un eveniment viitor, trebuie să știe că, trebuie să bage mâna adânc în buzunar.

Laura Lavric a anunțat că nu va renunța la tariful pe care îl are deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus.

Cât costă să o aduci pe Laura Lavric la un eveniment

Laura Lavric este una din cele mai solicitate interprete de muzică populară. Din acest motiv, artista nu și-a micșorat onorariul în această perioadă. În cadrul unui interviu, artista și-a explicat decizia, precizând că pe muzica de calitate nu se poate pune un preț. Fără să se ferească, cântăreața a dezvăluit și cât solicită pentru o reprezentație de două ore.

“Nu pot să scad la bani, căci tot atâta muncesc, ca-n alți ani. Oi fi scumpă, dar cine mă vrea să deschidă punga! Merg cu fiul meu, cânt câte două ore, și luăm 3.000 de euro”, a declarat Laura Lavric, potrivit impact.ro.

Laura Lavric a trecut prin momente grele din cauza COVID-19

La fel ca mulți artiști, Laura Lavric a fost diagnosticată cu COVID-19. Interpreta de muzică populară a povestit în luna iunie despre lupta pe care a purtat-o cu nemilosul virus.

“Pe mine m-a prins, l-am făcut. Dar am stat în casă închisă, nu m-am dus la spital. Sunt convinsă că medicii din Iași mi-ar fi acordat atenție, dar nu am vrut să mă văd la TV. A fost urât, m-am simțit tare rău. Mărturisesc sincer că am simțit cum se moare. Rău de moarte am avut, transpiram într-un hal. A început să îmi cadă părul. Nu am avut miros, nici acum nu miros foarte bine” a spus Laura Lavric.

În anul 2018 un alt necaz s-a abătut asupra interpretei de muzică populară.  Atunci, casa artistei din satul Costisa, județul Suceava a luat foc.

„Casa mea de la țară, casa părinteasca și numele meu. M-a trecut un fior așa rece pe spinare, așa. Doamne, mi s-a derulat toată copilăria în momentul ăla. Și mă doare sufletul că voiam să mă duc să iau de acolo, din lada de zestre a mamei. Să mai iau câte ceva”, a declarat cântăreața de muzică populară la acel moment.

Cine este Laura Lavric

Laura Lavric, îndrăgita interpretă de muzică populară, s-a născută pe 20 septembrie 1946, satul Costisa, comuna Fratautii Noi, județul Suceava.

Pasiunea pentru muzică a început pentru Laura Lavric de la o vârstă foarte fragedă. Mai întăi Laura ciulea urechile cu încântare la fanfara din sat, apoi a fost de-a dreptul fermecată pe primul patefon adus în sat.

După terminarea școlii, Laura Lavric este angajată la o cooperativă de croitorie din Rădăuți, dar și aici e urmărită de pasiunea devastatoare pentru muzică.

Participă la Festivalul Național al Cooperativelor Meșteșugărești la Târgu-Mureș, unde câștigă primul premiu important din carieră.

A urmat apoi „Dialog la distanță”, cel mai mare festival național televizat. Era în 1967 și Laura a luat numai note de 10 – i-a bătut pe toți la secțiunea folclor.

Apoi este chemată la Electrecord, iar apoi urmează apariții la televiziunea națională.

Restul e istorie: au urmat sute de spectacole, nenumărate premii și prezente la cele mai importante show-uri de televiziune.

Adauga un comentariu