Magazin

Cât costă un implant dentar?

Publicat: 23 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cât costă un implant dentar

Implantul dentar înlocuiește unul sau mai mulți dinți naturali. Tehnologia actuală și medicina dentară de top permit ca implantul să fie rapid realizat, cu beneficii pe termen lung și fără a compromite într-un fel sau altul calitatea lucrării. Dar pentru că totul se învârte în jurul banilor, prima grijă este despre costuri. Cât costă un implant dentar?
Prețurile diferă, și ca în orice alt domeniu, influență o au calitatea, tipul de implant şi experienţa medicului implantolog. Pentru cei care își doresc servicii ireproșabile, de top, care optează pentru un implant de calitate, executat rapid și cu lucrare provizorie imediată, adică o procedură dusă la bun sfârșit într-o singură zi, recomandarea este de a apela la serviciile din cadrul clinicii bucureștene Dental Premier.

Dental Premier «High Tech Dentistry»®

Inovația serviciilor dentare de implantologie aici se referă, în primul rând, la aparatura şi tipurile de implanturi utilizate – biocompatibile, de calitate, care se vor integra în organism fără probleme. Medici competenți și bine pregătiți, cu experienţă vastă, pot realiza în maxim 24 de ore și o lucrare provizorie dentară cu dinți ficși, până la definitivarea restaurării finale pe implanturile inserate. Pot fi aleși dinţi din compozit, porțelan, zirconiu sau ceramică. Certificatul de Excelență Fast & Fixed by Bredent este un alt atu al medicilor din cadrul clinicii Dental Premier – centru de excelenţă Dentsply Sirona – liderul mondial în tehnologie dentară.

Concret, procedura va implica o intervenţie chirurgicală. Implantul va fi inserat în osul maxilar, urmând ca într-o perioadă de la 2 la 6 luni să se aștepte refacerea, adică osteointegrarea, timp în care pacientul poate zâmbi şi mânca graţie dintilor ficşi provizorii. Ulterior operaţiei de inserarea a implantului, medicul montează un bont de transfer, pe baza amprentei acestuia fiind realizată în laborator și lucrarea fixă montată, cementată sau înșurubată.
Așadar, într-o singură zi pacientul are parte și de implantul propriu-zis și de dinți ficși. Perioada de așteptare până la definitivarea dinților implantați nu trebuie să însemne frustrare despre lipsa dentiţiei. Pacientul poate mânca, zâmbi, dinţii fiind atât de bine lucrați încât nu dau de bănuit că nu sunt cei naturali.
Procedura poate dura în medie 20 de minute per implant sau circa 2 ore per arcadă (în cazul restaurărilor dentare totale), dacă nu sunt și alte complicații. Pacientul nu resimte nimic în tot acest timp, procedura realizându-se sub anestezie.

Costuri și avantaje

Un implant de calitate și care a fost montat corespunzător are șanse să reziste și 20 de ani, poate și mai mult. Ținând cont de investiția făcută pe termen lung, un implant dentar merită pe deplin. Costurile variază, pentru că depind de mai mulți factori printre care și alte probleme ale pacientului. Implantul din titan este recomandat, acesta neavând șansă de a declanșa în corp reacții adverse.
Ieftin nu înseamnă și bine. Atenție la ofertele în acest sens. Ce pare ieftin sau în orice caz mai accesibil în comparație cu alte opțiuni va poate duce la investiții ulterioare. SKY FAST and FIXED Bredent, FastSmile INNO, All-on4 şi All-on-6 Nobel Biocare, sunt sisteme pe care medicii de la Dental Premier se bazează, implicând un cumul de avantaje, de unde și concluzia că prețurile practicate sunt justificate. Spre exemplu, implantul este realizat rapid, nu va fi necesară adiție de os, sinus lifting sau un număr mare de implanturi.
Prețurile diferă și în funcție de gravitatea situației și câte implanturi sunt necesare. Preţurile pornesc de la 2500 lei pentru implantul INNO, un implant Bredent ajunge la 2.900 de lei, iar implantul Nobel chiar și la 4.000 lei. Pentru cei interesați, prețurile tuturor procedurilor și serviciilor stomatologice din cadrul clinicii Dental Premier sunt afișate și în cadrul paginii oficiale.

Cine poate opta pentru un implant dentar?

Oricine a pierdut unul sau mai mulți, poate chiar toți dinţii naturali poate opta pentru un implant dentar. Această procedură poate înlocui cu succes dentiția naturală, cu toate beneficiile ce rezultă din asta: dinţii nu se deplasează din cauza celor lipsă, nu mai este necesară pilirea dinților de legătură pentru a crea punți ce acoperă lipsa unor dinți, durabilitate extinsă, dinți perfect funcționali şi estetici.
Implantul dentar este avantajos pentru că redă pacientului un zâmbet perfect, un aspect îmbunătățit.  Sănătatea orală înseamnă și influență pozitivă în viața socială și nu numai. Un zâmbet de revistă redă unui pacient încredere de sine. Așadar merită pe deplin o astfel de intervenție. Grație serviciilor de top de la Dental Premier intervenția este rapidă și astfel pacientul își poate relua imediat activitatea obișnuită. Cum se desfășoară, ce analize sunt indicate în prealabil, precum și posibilitatea de a programa un consult sunt detalii regăsite în cadrul site-ului dentalpremier.ro.

Adauga un comentariu