Magazin

Cât dau ieșenii pe un implant dentar?

Publicat: 01 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cât dau ieșenii pe un implant dentar

Este adevărat: lipsa dinților este una dintre cele mai des întâlnite probleme de sănătate în România. Despre cum s-a ajuns aici și care-i rezolvarea, ne povestesc medicii dentiști ai Centrului Regional de Implantologie DENTESSE.

Cât de grav este dacă ai dinți lipsă?

Mulți pacienți români se complac cu greșita impresie că nu e un lucru ieșit din comun să ai dinți lipsă. Realitatea este că lipsa dinților este o problemă gravă, care poate influența negativ sănătatea și stima de sine a persoanei. Iar opțiunea de a nu face nimic și de a-ți ascunde gura de fiecare dată când zâmbești nu este în niciun caz soluția!

O dantură completă are un rol important, atât funcțional, cât și estetic. Retracția gingivală, probleme de masticație și vorbire, afectarea formei feței sunt doar câteva dintre consecințele care pot apărea atunci când există dinți lipsă pe arcadă.

Ce soluții există pentru înlocuirea dinților lipsă?

Nu ar trebui să existe nicio scuză pentru evitarea tratamentului dentar. Stomatologia modernă oferă soluția implantului dentar ca fiind cea mai bună opțiune de înlocuire a dinților lipsă. Este un tratament popular, la îndemână, nedureros, care asigură un zâmbet complet și sănătos pe o perioadă lungă de timp.

Cât costă tratamentul cu implant dentar?

Aceasta este cea mai des întâlnită întrebare din partea pacienților și înțelegem că este un lucru firesc să fie așa. Este interesant să observăm felul în care pacienții care vin la noi în clinică evaluează prețul unui astfel de tratament medical complex. Mulți dintre ei afirmă că s-au săturat să plătească servicii de proastă calitate, motiv pentru care caută să aibă o experiență pozitivă și o siguranță a calității. Iar aici vorbim despre atenția pe care o acordă tehnologiilor utilizate, expertizei medicului stomatolog, relației medic-pacient, mediului în care se realizează întreaga procedură.

Totuși, suntem de acord că un tratament de calitate nu trebuie să fie neapărat scump. Dar în același timp, mulți pacienți s-au convins că tot ce este sub prețul pieței nu poate garanta altceva decât calitate slabă. Cabinetele dentare care se laudă cu astfel de servicii la prețuri mici atrag pacienți de cele mai multe ori, prea puțin informați care, din păcate, vor suporta consecințele.  

Pe noi ne preocupă în mod real starea de sănătate a oamenilor din regiunea Moldovei, motiv pentru care încercăm constant să oferim tratamente dentare de calitate, care pot fi cât mai accesibile. În clincile DENTESSE, pacienții găsesc o gamă largă și diversificată de implanturi dentare, cu tarife începând de la 1850 lei.

De ce evită românii tratamentul cu implant dentar?

Mulți dintre pacienții care vin la consultația cu medicul implantolog ne povestesc despre teama pe care au avut-o la început. Ei bine, lucrurile se schimbă după prima consultație. După ce fac cunoștință cu echipa medicală, cu mediul de lucru și atmosfera din clinică, toți pacienții devin relaxați și privesc dintr-o altă perspectivă importanța tratamentului. Aparatura digitalizată, tehnicile de anestezie, precum și abordarea modernă a tratamentelor cu implant dentar asigură o experiență total atraumatică, în care teama nu își mai are locul.

Cum poți să afli dacă ți se potrivește tratamentul cu implant dentar?

Acest lucru îl poți afla numai de la medicul dentist implantolog, prin programarea unei discuții de specialitate în clinică. În urma unei consultații și pe baza unei radiografii, medicul dentist implantolog îți poate spune documentat cât de indicat este tratamentul cu implant dentar pentru tine și ce tip de implant ți se potrivește .

Pentru programări în cadrul clinicilor DENTESSE, apelează la 0232 210 105 sau completează formularul online aici: https://dentesse.ro/contact/.

Adauga un comentariu