Titlurile zilei

Cât de frumoasă poate fi?! Ea este doctorița de la SMURD Iași după care întoarce toată lumea capul. Cât este la serviciu salvează vieți, iar în timpul liber face prăjituri! „Un pacient s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai”

Publicat: 18 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cât de frumoasă poate fi Ea este doctorița de la SMURD Iași după care întoarce toată lumea capul. Cât este la serviciu salvează vieți iar în timpul liber face prăjituri Un pacient s-a trezit s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai
Giorgiana Loredana Matei, medic în cadrul SMURD Iași

O tânără, medic în echipa SMURD Iași, este incredibil de frumoasă. Bruneta salvează vieți în aer, făcând parte din echipajul de pe elicopterul SMURD. Pe rețelele de socializare medicul strânge sute de reacții la fotografiile postate. Și-a ales această meserie pentru că și-a dorit să fie alături de oameni și să le întindă o mână de ajutor

Giorgiana Loredana Matei este medic și face parte din echipa SMURD de la Iași. Tânăra este extrem de frumoasă și se poate spune cu ușurință că după ea întoarce toată lumea capul. Reporterii BZI au discutat cu Giorgiana și au aflat de ce a ales această meserie, ce pasiuni are și cu ce se ocupă în timpul liber. Tânăra este de loc din Săveni, județul Botoșani, și a urmat cursurile UMF Iași, specializarea Medicină Generală. Ulterior a plecat pe drumul medicinei de urgență și este de 3 ani medic specialist. Giorgiana are 33 de ani și spune că până acum a pus cariera pe primul loc.

„Am 33 de ani și până acum am pus cariera pe primul plan. Nu m-am ocupat prea mult de viața personală, nu m-am căsătorit și nici nu am copii”, a spus tânăra. Despre Giorgiana se poate spune că este veșnic îndrăgostită de meseria pe care o face. Fiind o persoană extrem de activă și iubitoare de adrenalină, a vrut neapărat sa facă parte din echipa de pe elicopterul SMURD. A participat la multe misiuni de salvare și a reușit să ajute multe persoane aflate în impas.

Un pacient a crezut că a ajuns în Rai când a văzut-o pe frumoasa de pe SMURD

Despre intervențiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului își aduce aminte cu drag. Una dintre ele i-a rămas în minte și o amuză și acum. În urmă cu ceva vreme a intervenit la un accident rutier și i-a acordat primul ajutor unui bărbat care în urma impactului și-a pierdut cunoștința. Plecând cu el spre spital, după un timp acesta și-a revenit, iar când a văzut-o pe frumoasa doctoriță a crezut că a ajuns în Rai.

„Un pacient, victima unui accident rutier, fiind confuz după ce își pierduse cunoștința și pe care îl însoțeam spre spital, la un moment dat s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai”, a spus dr. Giorgiana Matei.

Tânăra știe că este frumoasă și spune că frumusețea nu este întotdeauna un avantaj.

„Frumusețea este de multe ori un dezavantaj pentru că oamenii mă subestimează. Am fost numită și păpușă, și duduie, dar nu m-a deranjat”, a completat tânăra.

Dr. Giorgiana Matei și-a descoperit o nouă pasiune: gătitul!

Tânără spune că este pasionată de excursii și îi place să scrie. Totuși, de o vreme a descoperit încă o pasiune. Spune că îi place foarte mult să gătească prăjituri. Vrea să facă unele modificări în viața ei. A spus că își dorește o familie și vrea să-i facă mamei sale cadou un nepoțel. Mai este cale lungă până acolo pentru că deocamdată Giorgiana Matei nu are iubit. Până acum, familia ei a fost echipa SMURD și cu siguranță va fi și în continuare.

„Am pus pe primul loc cariera, dar de acum îmi doresc să îmi întemeiez o familie și să am un copil. Pentru mine SMURD este o familie la care țin foarte mult. Este un colectiv extrem de unit și de frumos”, a mai completat dr. Giorgiana Matei.

Prof. Dr. Diana Cimnpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași, nu a avut decât cuvinte de laudă la adresa tinerei.

„Giorgiana este un medic muncitor și bine pregătit și face parte din echipa mea. Toată echipa este plină de persoane foarte capabile, care muncesc la fel de mult și de care sunt mândră. Sunt foarte multe fete angajate în UPU-SMURD care dau dovadă de curaj și care merită toată lauda și aprecierea. Nu pot să spun că cineva a muncit sau a făcut mai mult, la fiecare intervenție contează ca fiecare membru să își facă bine treaba. Pot vorbi ore în șir despre ei și munca pe care o fac zi de zi”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Comments are closed.

Adauga un comentariu