Cancan

Cât de mare a crescut Irinuca, fetița pe care o are Monica Columbeanu

Publicat: 28 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cât de mare a crescut Irinuca fetița pe care o are Monica Columbeanu
Irinuca locuiește acum în Statele Unite ale Americii. S-a mutat cu mama, pentru a avea acces la școli și educație mai bună

De mulţi ani, Monica Gabor e plecată în Statele Unite ale Americii. Acolo l-a cunoscut pe Mr. Pink şi trăieşte pe picior mare. Are luxul cu care s-a obişnuit la Izvorani şi multe alte lucruri. Cum arată acum Irinuca, fata pe care o are Monica Columbeanu cu fostul milionar Irinel Columbeanu?

Mr. Pink are un băiat dintr-o relaţie anterioară, iar Monica o are pe Irina. Se pare că cei doi copii se comportă exact ca nişte fraţi. Relaţia dintre ei este minunată, lucru care se poate observa şi din fotografiile postate de Monica Columbeanu pe Instagram.

Recent, ea a pus pe internet o poză de familie, cu toţi membrii. Irinuca e îmbrățișată de Mr. Pink, iar Monica îl ține pe băiatul lui Mr. Pink.

„Crăciun fericit tuturor românilor de pretutindeni”, a scris Monica în descrierea fotografiei

Aceasta a strâns aproximativ 10.000 de like-uri. Irinuca se bucură de succes în mediul online. Este o cunoscută vloggeriță, având canal pe Youtube. De-a lungul timpul a adunat peste 351.000 de abonati.

Mutarea Irinei în America, alături de mamă

Monica Gabor s-a despărţit de Irinel Columbeanu în 2011. Divorţul a fost de lungă durată, întrucât ambii părinţi îşi adjudecau custodia fetiţei lor, Irina. Atunci, instanţa de judecată a lăsat-o pe fată în grija tatălui. Relaţiile cu mama copilului lui erau foarte încordate, ea nefiind primită în vila de la Izvorani. Între timp, lucrurile s-au aşezat, iar acum ei păstrează legătura şi chiar se întâlnesc din când în când.

La început, Irina îşi vizita mama în SUA din când în când. Apoi şi-a exprimat dorinţa de a locui acolo.

„În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător. În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, că nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”, a spunea Irinel Columbeanu în 2019.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Gabor️️ (@monicagabor888)

Adauga un comentariu