Cancan ultimă oră

Cât de mult a costat vacanța în Islanda a lui Carmen Grebenișan! Influencerița a trăit o experiență unică, în cele mai spectaculoase locuri:” Nu multă lume ar…”

Publicat: 26 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cât de mult a costat vacanța în Islanda a lui Carmen Grebenișan Influencerița a trăit o experiență unică în cele mai spectaculoase locuri Nu multă lume ar...
Carmen Grebenișan este o mare fană a vacanțelor, iar ultimele evenimente din viața ei au făcut-o să își dorească și mai mult să exploreze

O vacanță în Islanda este, cu siguranță, spectaculoasă, însă poate fi și foarte costisitoare. Carmen Grebenișan s-a întors dintr-o călătorie atipică cu toate detaliile pe care trebuie să le știi dacă vrei să mergi acolo. Iată cât costă o astfel de vacanță și cum o organizezi!

Carmen Grebenișan este o mare fană a vacanțelor, iar ultimele evenimente din viața ei au făcut-o să își dorească și mai mult să exploreze.

Așadar, nu a stat mult pe gânduri și a ieșit complet din zona de confort, mergând în Islanda. A văzut locuri unice, care nu seamănă cu nimic din ceea ce a vizitat anterior.

Cât costă o vacanță în Islanda ca cea în care a mers Carmen Grebenișan

Cu cât experiențele sunt mai spectaculoase, cu atât și vacanțele devin mai scumpe. Când vine vorba despre Islanda, nu putem să spunem, însă, același lucru. Carmen Grebenișan a ales să plătească un tur în Islanda, astfel încât să scape de grija organizării vacanței.

Așadar, a plătit 1.900 euro de persoană, cu zborul inclus. Carmen Grebenișan a spus că a fost mulțumită de cazări și i s-a asigurat tot ceea ce a avut nevoie. Locurile în care a stat au fost minimaliste și mai simple decât cele din alte țări. Islanda este țara în care stilul nordic predomină aproape peste tot.

”Pe partea de cazări, ei sunt stilul nordic, minimalist, dar au tot ce le trebuie și la cea mai înaltă calitate. Tot turul, cu biletele incluse, a fost în jur de 1.900 euro de persoană. Chiar am explorat foarte mult, am ajuns și în zona de nord. În mare parte, mâncarea la ei e pe bază de pește, dar este autentic.

Au un fel de mâncare specială, au pâine pe care o gătesc în pământ. S-a gătit foarte bine și are o textură foarte gumoasă și se mânca cu unt și cu somon”, a declarat Carmen Grebenișan, la Vacanță de vedetă.

Influencerița s-a despărțit de soțul ei

Nicio schimbare din viața lui Carmen Grebenișan nu a fost întâmplătoare. Influencerița s-a despărțit de soțul ei ar fi semnat deja actele de divorț, după ce ea a anunțat că acest lucru s-a întâmplat la jumătatea lunii mai. A urmat o schimbare uriașă pentru Carmen Grebenișan, în care a reușit să se redescopere.

” Probabil vedeți că sunt în casa în care am locuit până acum cu Alex. Mai am câteva elemente care trebuie să fie gata în noua locuință (…) Eu cu Alex mă înțeleg bine, ca prieteni, și o să rămânem așa în limita disponibilității. Lucrurile continuă exact așa cum v-am anunțat și săptămâna viitoare sau cât de curând cel mai probabil vom rezolva și actele de divorț. Este un divorț fără traume, este un divorț fără supărare, cel puțin nu în momentul ăsta. Dacă au fost alte chestii care ne-au îndepărtat, au avut loc mai demult. Acum este doar o constatare”, a mărturisit Carmen Grebenișan pe InstaStory.

Adauga un comentariu