Sport

Cât va sta pe tușă și ce meciuri va rata Luis Suarez, după operația la genunchi

Publicat: 13 ian. 2020

Luis Suarez se va opera la genunchiul drept, iar Mundo Deportivo a anunțat cât va sta pe tușă atacantul Barcelonei în urma intervenției chirurgicale.
Așadar, uruguayanul va absenta între patru și șase săptămâni, iar jurnaliștii catalani au dezvăluit că principalul obiectiv al lui Suarez este de a reveni pe gazon pe 25 februarie, când Barca va înfrunta Napoli în turul optimilor Ligii Campionilor.

În eventualitatea în care va absenta patru săptămâni, Suarez ar putea rata șapte meciuri ale Barcelonei, respectiv cele cu Granada, Valencia, Levante și Betis din campionat, partida din 16-imile Cupei Spaniei și cele din optimile și sferturile de finală ale competitiei, în cazul în care catalanii vor ajunge acolo.
Dacă Suarez va fi nevoit să stea șase săptămâni pe tușă, atacantul care va împlini 33 de ani pe 24 ianuarie va mai rata jocurile cu Getafe și Eibar din Primera Division și duelul din semifinalele Cupei Spaniei, dacă echipa lui Ernesto Valverde va ajunge acolo.

Luis Suarez este al doilea marcator al Barcelonei în acest sezon, după Lionel Messi, cu 14 goluri marcate în 23 de meciuri, în toate competitiile.
De la sosirea pe Camp Nou, uruguayanul are 270 de partide și 191 de goluri pentru Barca.loading...

Adauga un comentariu