Titlurile zilei

Câtă minte a avut acest bărbat? A găsit într-o vilă din Iași un pistol folosit de trupele speciale din America și l-a dus acasă, ascunzându-l în pod! Soția l-a găsit și l-a dat unui prieten, de teamă că soțul se va îmbăta și o va executa ca-n filme! (Exclusiv)

Publicat: 02 iul. 2021
Un pistol marca Pietro Beretta Gardone, de calibrul 9 mm, și o sală de judecată
Magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani l-au condamnat pe un ieșean pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor

Un ieșean s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor, după ce a fost „turnat” de propria nevastă. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani l-au condamnat pe Cristinel Fetcu la un an de închisoare, cu suspendare, pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. Conform anchetatorilor, ieșeanul a venit acasă cu un pistol și 13 gloanțe

Caz demn de „Cascadorii râsului”, la Iași! Un bărbat a ajuns să aibă mari probleme cu legea după ce soția lui l-a băgat în bucluc. Povestea începe când ieșeanul, un muncitor priceput la demolări, a pus mâna pe o lucrare chiar în municipiul Iași. A fost plătit să demoleze o construcție. Ieșeanul a pus mâna pe unelte și a trecut la treabă. La un moment dat, bărbatul de 46 de ani a observat un obiect pe care nu-l vezi chiar în fiecare zi.

Pitită printre ziduri era o armă de foc folosită de trupele speciale americane, armă intrată relativ recent în dotarea polițiștilor din România. Cristinel Fetcu a decis să ia arma și să o ascundă de ochii șefilor și ai colegilor, sub câteva cărămizi. La finalul programului, ieșeanul a luat pistolul marca Pietro Beretta Gardone, de calibrul 9 mm, precum și cele 13 gloanțe găsite și le-a dus acasă, fără a spune cuiva despre acest lucru.

Soția lui Cristinel Fetcu a găsit pistolul și gloanțele și s-a speriat

Așadar, în perioada 19-25 noiembrie 2018, Cristinel Fetcu și trei colegi de muncă au participat la demolarea unui imobil din municipiul Iași. În timpul operațiunilor de demolare, în una dintre zile, cu ocazia îndepărtării unor grinzi din tavanul dintr-o încăpere, ieșeanul a găsit o pungă din plastic, în interiorul căreia se afla un pistol cu încărcător și un alt încărcător separat. Bărbatul a ascuns sacoșa cu arma și încărcătoarele cu muniție sub niște cărămizi, iar, la terminarea programului de lucru, a luat cu el pistolul și muniția aferentă, pe care le-a pus în podul locuinței.

În după-amiaza zilei de 25 noiembrie 2018, în jurul orei 16:00, soția lui Cristinel Fetcu a urcat în podul locuinței, găsind acolo punga din plastic, în interiorul căreia se afla un obiect metalic. Femeia a constatat că, de fapt, în sacoșă erau un pistol de culoare neagră și două încărcătoare cu cartușe. Știind că soțul ei devine agresiv când se află sub influența băuturilor alcoolice, dar și că reacția lui ar fi fost una imprevizibilă dacă l-ar fi întrebat în legătură cu arma, femeia a schimbat locul în care se afla sacoșa cu aceste obiecte și l-a sunat pe colegul bărbatului, C.H., încercând să afle informații suplimentare de la el referitoare la pistol și la muniție. În seara zilei de 25 noiembrie 2018, în jurul orei 21:00, femeia, R.F., i-a dat lui C.H. sacoșa conținând pistolul și muniția.

Ieșeanul a făcut scandal când a constatat dispariția pistolului Beretta

În cursul nopții de 25 spre 26 noiembrie 2018, în jurul orei 1:00, Cristinel Fetcu, care se afla sub influența alcoolului, a constatat lipsa sacoșei de plastic cu pistolul și muniția și a început să facă scandal, acuzând-o pe soția lui că a „sustras” aceste obiecte. La un moment dat, femeia i-a povestit soțului că i-a dat sacoșa colegului său, C.H. Ieșeanul a continuat să facă scandal și să o dea afară din casă pe soție, ceea ce a determinat-o pe femeie să sune la Poliție.

„În dimineața zilei de 26 noiembrie 2018, în jurul orei 4:45, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 de către R.F. cu privire la faptul că soțul său, inculpatul, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a făcut scandal la domiciliu și a alungat-o din locuință. Din primele informații obținute de către echipajul de Poliție ajuns la fața locului a rezultat că, în seara zilei de 25 noiembrie 2018, inculpatul a revenit la domiciliu sub influența băuturilor alcoolice și a făcut scandal. Motivul scandalului l-a reprezentat faptul că inculpatul a adus în locuință un pistol și muniția aferentă, ce au fost găsite de R.F. într-o sacoșă de plastic și, pe care, ulterior, le-a predat martorului C.H., de teamă ca soțul ei, fiind sub influența băuturilor alcoolice, să nu le folosească”, au menționat procurorii ieșeni.

Când a fost audiat, individul a recunoscut totul, susținând că, de fapt, intenționa să ducă arma la Poliție.
După audieri, ieșeanul a fost trimis în judecată, iar, recent, acesta a și fost pedepsit de judecători. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani l-au condamnat recent pe Cristinel Fetcu la un an de închisoare, cu suspendare, pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Consiliului Local Todirești sau al oricărei instituții aflate în subordinea acestuia. Dispune confiscarea specială a pistolului marca Pietro Beretta Gardone, de calibrul 9 mm, în stare de funcționare, împreună cu muniția aferentă, constând în 13 cartușe, dintre care 10 în stare de funcționare”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Comentarii
  • Nu e ca în filmele cu proști, e chestie deliberată. Îi purta sâmbetele lui bărbatu-so, probabil de la bătăile încasate, așa că i-a plătit-o, sunând la poliție. Ăla fiind acum condamnat cu suspendare, dacă mai face scandal sau o mai bate, sigur intră la bulău 🙂 Și să mai zică cineva că un Beretta nu e bun la casa omului, fie și pentru punerea bărbatului la respect 🙂

Adauga un comentariu