Cancan

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu celebrul creator de modă

Publicat: 01 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu celebrul creator de modă
Catalin Botezatu a ajuns din nou la spital

Cătălin Botezatu a ajuns la spital după ce a acuzat probleme la nivelul stomacului. Din fericire, el nu are nevoie de o intervenție chirurgicală.

Designerul a declarat că a avut dureri groaznice de stomac. Cătălin se afla la Timișoara când a decis să meargă la spital.

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital

Medicii i-au dat verdictul designerului și acesta suferă de pancreatită acută. Din fericire, el a scăpat doar cu un regim pe bază de piure, salate, foacia, dar și apă.

”Cu inima stau bine, am fost ușor bolnav acum vreo lună. Am făcut o mică pancreatită acută, pentru prima oară în viața mea țin regim, că nu țin de obicei regim și sunt disperat de atâta piure, salate, focacia, că asta pot să mănânc, și de apă plată. Adio băuturi alcoolice sau șampanii și prăjituri, asta e, unii sunt norocoși, dar sunt ok. O perioadă mai lungă trebuie să țin regimul, oricum primele două luni sunt mai grele, a trecut o lună”, a spus Cătălin Botezatu pentru  Viva.ro.

”Veneam de la Monaco și am aterizat pe aeroportul din Timișoara și acolo mi s-a întâmplat. M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului. A fost spontană”, a mai zis el.

Întrebat de viața sa amoroasă, Cătălin nu a dat prea multe detalii, dar a ținut să menționeze că are mereu pe cineva lângă el.

Cătălin Botezatu:  „Sunt posesorul al unor premii Forbes”

Cătălin Botezatu e unul dintre cei mai iubiți desgineri din România. Pentru a ajunge însă unde este astăzi, fostul jurat de la Bravo, ai stil! a muncit enorm. În prezent, el are o avere imensă. Deși o gestionează cu grijă, nu uită să-și facă micile „plăceri nevinovate”. Printre ele se numără vacanțele scumpe.

„Sunt posesorul al unor premii Forbes, în Forbes Italia, Forbes France, Forbes Middle East. E ceva să ai astfel de premii în palmares, să faci prezentări în toată lumea. Peste două săptămâni plec la Monaco pentru a doua oară, pentru că prima oară a fost anul trecut, a doua oară este anul acesta, unde fac o prezentare la Hotel De Paris, în cadrul balului Prințului Albert.

Sunt puțini cei care ajung să facă asta și pot să facă asta, indiferent ce spate financiar ar avea, nu prea poți să faci pentru că trebuie să ai și colecții, să fii și creativ, să fii și un nume pe plan internațional… e greu. Eu am sacrificat tot pentru fashion și pentru business-urile pe care le am colaterale”, a spus acesta.

Adauga un comentariu